Acil Aşk Aranıyor'da sürprizler bitmiyor

Acil Aşk Aranıyor'da sürprizler bitmiyor

“Acil Aşk Aranıyor”, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Show TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi “Acil Aşk Aranıyor”’da sürprizler bitmiyor. Med Yapım imzalı dizi, hem eğlenceli hem de romantik yeni bölümüyle Pazar akşamı izleyicileriyle buluşacak.

Ekranların sevilen dizisi “Acil Aşk Aranıyor”’a 10. Bölümünde iki yeni oyuncu katılıyor. Pazar akşamlarının beğeniyle izlenen dizisi “Acil Aşk Aranıyor”’da, “İpek” karakterini Sedef Şahin, “Ali” karakterini Emre Yanık canlandıracak.

Tıp fakültesi son sınıf öğrencileri olan İpek ve Ali; Nisan (Duygu Yetiş), Sinan (Serhat Teoman), Ayla (Rojda Demirer) ve Berzan’ın (Tamer Tıraşoğlu) görev yaptıkları hastaneye stajyer olarak geliyor.

SİNAN, NİSAN’I ABİDİN’E KAPTIRMAMAYA KARARLI !

“Acil Aşk Aranıyor”’un Pazar akşamı Show TV’de ekrana gelecek yeni bölümünde; Sinan, Nisan’ı ne pahasına olursa olsun Abidin’e kaptırmama kararı alır ve izin günlerinde Nisan’ı lunaparka davet eder. Nisan, Ayla’nın tüm uyarılarına rağmen ondan gizli bu daveti kabul eder ve ikili lunaparkta eğlenceli, bir o kadar romantik bir gün geçirmeye başlar.

Ayla ve Berzan’ın hala açık olan arası, Berzan’ın Ayla’yı akşam yemeğine davet etmesiyle biraz olsun düzelir fakat yemekte yaşayacakları büyük bir tartışma ikilinin yeniden birbirlerinden kopmasına neden olacaktır.

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla),Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat), Serkan Öztürk (Malik), Sertan Erkaçan (Abidin),  Sedef Şahin (İpek) ve Emre Yanık (Ali) rol alıyor.