Acun Ilıcalı'dan "Ebru Gündeş" açıklaması

Acun Ilıcalı'dan "Ebru Gündeş" açıklaması

Acun Ilıcalı, yarışmadan ayrılma kararı alan Ebru Gündeş hakkında açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye jürisinden ayrılma kararı alan Ebru Gündeş ile ilgili açıklama yaptı.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, üç yıldır jüri olarak görev aldığı O Ses Türkiye'den ayrıldığını Instagram sayfasından yaptığı açıklamayla duyurmuştu. Ünlü şarkıcı, ayrılık kararını takipçilerine şu ifadelerle aktarmıştı:

"3 yıldır büyük bir keyif, heyecan ve mutlulukla oturduğum O Ses Türkiye jüri koltuğumda bu sene bulunamayacağımı büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim... Hayatta herkes başına ne gelirse gelsin sağlık sorunu olmadığı taktirde bir şekilde yaşantısına ve işine devam eder, etmek zorundadır bende gücümün yettiğince kendim, ailem ve ekibim adına buna çalışıyorum. O Ses Türkiye ise kocaman bir kadro benimle veya bensiz varlar ve hep de olacaklar inşallah... O yüzden içinde bulunduğum durumdan dolayı dostum Acun Ilıcalı'dan bu sene izin istedim kendisi de her zamanki desteğiyle beni anlayışla karşıladı. Acun ve Acun Medya -Tv 8 ailesi başta olmak üzere Hadise, Murat, Gökhan ve Hakan hepinize minnettarım, sizleri iyi ki tanıdım iyi ki hayatımdasınız ve çok seviliyorsunuz..."

ACUN ILICALI'DAN EBRU GÜNDEŞ'E DESTEK

Ebru Gündeş'in bu kararı sonrası, O Ses Türkiye programı yapımcısı Acun Ilıcalı da, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ilıcalı'nın yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Bu zor günler geçecek ve aramıza döneceksin, senin o güzel kalbin hep bizimle olacak biliyorum, bu bir ayrılık değil sadece bir mola, sen bizim ailemizin bir parçasısın ve seni çok seviyoruz."