Acun'un sırrı ortaya çıktı

Acun'un sırrı ortaya çıktı
Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın survivor 2020'de "İlk defa canlı yayınlanacak bir yarışma yapacağız. Şimdilik sır. Buna sizi izleyen seyirciler de katılabilecek ama ne olduğunu söyleyemiyorum" demişti. Bu sır ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, survivor 2020 yarışmacılarını ünlü sporcu ve sanatçılarla eşleştirerek "Anlat bakalım" oyununu oynatacak. 

TV8'de büyük beğeniyle izlenen survivor 2020'de ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın canlı yayınlanacak bir yarışmadan söz etmesi büyük merak uyandırmıştı. 

Acun Ilıcalı "İlk defa canlı yayınlanacak bir yarışma yapacağız. Şimdilik sır. Buna sizi izleyenler de katılabilecek ama ne olduğunu söyleyemiyorum. Şimdilik sır" sözlerine her kesimden farlı yorumlar yapıldı. 
Bu sır perdesi Acun Ilıcalı'nın NBA'de Cleveland Cavaliers takımında forma giyen Cedi Osman'la Instagram canlı yayınında ortaya çıktı.

Karantina sürecinde Instagram’dan canlı yayınlar yapan Cedi Osman ile Acun Ilıcalı birbirlerinin karşılıklı sorularını yanıtladı.

Cedi Osman'ın "Yarışmalardan birine katılsan hangisine katılmak istersin sorusuna Acun Ilıcalı, "Var Mısın Yok Musun'a katılmak isterim. En kolayı oydu. Fatih Terim yarıştı, Roberto Carlos yarıştı. Bu zirve yaptığımız programdı. Bir stüdyoda ancak bu kadar ilgi çekebilirsin" dedi.

"UZUN BOYLULAR SURVİVOR'A UYGUN DEĞİL" 

Ilıcalı, survior yarışmasındaki mental durumla ilgili soruya "Sizin fizik olayı daha ön planda. Çünkü uzaylılarsınız. NBA'de gördüklerimiz insan değil. Öyle bir temponun kaldırma ihtimali yok. Zıpla, savunma yap bu fiziksel olarak anlatılabilecek bir durum değil. Biz de mental olarak ön planda olmak daha önemli. Sen yarışabilir misin bilmiyorum. Uzun boylu olanlar yarışamaz. Ama gard olanlar Survivor'da yarışabilir" cevabını verdi.

"BİZE KAÇMAK YAKIŞMAZ, OYNARIZ"

"Bir daha basketbol oynanacak mı?" sorusuna Acun, "Biz o maçta beraberliği aldığımız için mutluyuz. Barış da mırıldandı açıkçası. Bize de kaçmak yakışmaz durumu var. Çok zor durumdayım ama galiba oynanacak. Bir rövanş olacak gibi" açıklamasını yaptı.

"LİG OYNANMAZ"

Bu sezon oynanırsa sadece playoff’un oynanmasını beklediğini dile getiren Cedi Osman “Haziranda ligin akıbeti belli olacak deniyor. Bence lig oynanmayacak, oynanırsa da sadece playoff oynanır gibi. Tahminim bu yönde” ifadelerini kullandı.
Acun Ilıcalı, JR Smith’in rakip potaya değil de kendi sahasına doğru gittiği pozisyon için “Lebron James soyunma odasında bir şey dedi mi? Orada ne oldu?” diye sorarken Cedi ise LeBron’un bir şey söylemediğini aktardı:
“JR Smith, önde olduğumuzu düşünüyordu. Çok önemli bir pozisyondu, hepimiz şaşırdık tabii de ondan önce de yaşanan pozisyonlar var. LeBron, JR’a pozisyon hakkında hiçbir şey söylemedi. Sonra kendi aralarında konuştular mı bilmiyorum.”

'EN BEĞENDİGİM ÜÇ SEZON...' 

Survivor'da en beğendiği sezon sorusuna Ilıcalı, ''Survivor'da en çok eğlendiğim 3 sezon var. Hilmi Cem'in şampiyon olduğu Panama yılı, Turabi'nin şampiyon olduğu All-Star yılı ve bu sezon çok eğlendim.'' cevabını verdi.

MÜJDEYİ VERDİ

Hürriyet'in haberine göre, daha sonra ise Acun Ilıcalı, Anlat Bakalım oyunuyla ilgili müjdeyi verdi.
En büyük sürpriz Süper Lig'in yıldız futbolcularıyla ilgili oldu. İşte o sözler:
''Çok yakında bir yarışma yapıyoruz Survivor'cılarla. Anlat Bakalım'da 10 yarışmacı, 10 eş olacak. Eşleri biz belirleyeceğiz."
Aycan'a Emre Belözoğlu'nu vereceğiz.
Sercan ile Burak Yılmaz var.
Yasin, Hadise ile birlikte yarışacak.
Barış'a da seni (Cedi Osman) istiyoruz.
Cedi Osman, Ilıcalı'nın bu teklifine olumlu yanıt verdi.