Aleyna Tilki'den sosyal medyayı karıştıran paylaşım: ''Evleniyorum!''

Aleyna Tilki'den sosyal medyayı karıştıran paylaşım: ''Evleniyorum!''
Güncelleme:

Aleyna Tilki, magazin gündemine bomba gibi düşen bir paylaşımda bulundu. Evleniyorum diyerek davetiye basan Aleyna Tilki, törenin instagram üzerinden canlı yayınlanacağını belirtti.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki yeni şarkısı ‘Sır’ı sevenleriyle buluşturmak üzereyken sosyal medya hesabından "Ayın 28’inde evleniyorum. 30’unda da klibimiz çıkacak. Bu da davetiyem. 28’inde düğünümü instagramdan canlı izleyebilirsiniz…" diye yaptığı paylaşımla yüzlerce mesaj aldı.

Hayranları Aleyna Tilki'nin yarın akşam yapılacak organizasyonunla kiminle evleneceğinin peşine düştü. 

Yeni şarkısı Restograde'e destek yağıyor

Öte yandan Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Aleyna Tilki'ye yeni şarkısı 'Retrograde' ile ilgili aldığı geri dönüşler sorulmuştu.

Ünlü şarkıcı, "Harika tepkiler alıyorum. Özellikle Latin Amerika, Hindistan ve Kuzey Avrupa’dan çok güzel tepkiler alıyorum. Bunların dışında Türkler zaten beni çok güzel destekliyor. Bu desteğe ihtiyacım vardı ve sağ olsunlar bana bu desteği verdiler" ifadelerini kullanmıştı.

"Amerika'da doğup büyüseydim..."

"Amerikada doğmuş olsaydın her şey daha farklı olur muydu?" sorusuna yanıt veren Tilki, şunları söylemişti:

Daha kötü olurdu. Amerika’da doğup, büyüseydim oradaki starlardan bir farkım kalmazdı. Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, bana çok şey kattı. Benim dünya starı olabilecek olmamın başlıca nedeni kendine has bir tip olmam. Yurt dışındaki insanlar da bu konuya çok ilgi gösteriyor. Beni dünya starlarından ayıran şey; bence Konya'da doğmuş olmamdır. Başlangıcım yurt dışında olsaydı bu kadar özel bir sanatçı olamazdım. Kaynak: Haber Global

Haber Global