Alişan'ı ti'ye alan Bakan eşine tepki yağdı

Alişan'ı ti'ye alan Bakan eşine tepki yağdı
Güncelleme:

Alişan'ın yeğenlerine bayram harçlığı olarak dolar vermesini ti'ye alan Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, çalışanına el öptürüp dolar verirken çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşınca tepki çekti. Pervin Ersoy ise, fotoğrafı Alişan'ın yeğenlerine dolar vermesini ti'ye almak amacıyla paylaştığını söyledi.

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy sosyal medya hesabından elini öpen bir kişi ile fotoğraf paylaştı. Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy karede elini öpen kişiye 100 dolar verirken fotoğraf çektirdiği görüldü. Sosyal medyada yayılan bu fotoğraf tepkilere neden oldu.

"TEPKİLERİNİZİ BİLECEK KADAR AKLIM VAR BENİM"

Pervin Ersoy eleştirilerin ardından şu mesajı paylaştı:

''Ya açıkladım espriyi ne olur yapmayın Allah aşkına Alişan dolar dağıtmış yeğenlerine bugün onu ti ye aldık. Yanımda çalışan personelime espri yaptık diye yazdım yapmayın ne olur ben o kadar salak mıyım açıklayarak koydum yine okumadan dünya kadar yazıyorsunuz. Sizlerin bu tepkilerini bilecek kadar aklım var benim. Lütfen yapmayın''

Alişan bayramda dolar dağıttıAlişan bayramda dolar dağıttı