Arda Turan'a 'Sinem Kobal' göndermesi

Arda Turan'a 'Sinem Kobal' göndermesi

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun düğünü ile ilgili Seren Serengil'den ilginç bir mesaj geldi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, önceki gün Cunda Adası'ndaki Ortunç Koyu'nda dünyaevine girdiler. Magazin dünyasından pek çok ismin katıldığı düğün sonrası ünlü isimler sosyal medya hesaplarından bu düğünle ilgili paylaşımlarda bulundu. Ancak bunlar arasında belki de en dikkat çekici olan Seren Serengil'in yazdıkları oldu. [Seren Serengil'den Arda Turan'a Sinem Kobal göndermesi]

ARDA TURAN'A GÖNDERME YAPTI

Sinem Kobal'ın evliliğine kadar olan süreci kendince yorumlayan Serengil, Kenan İmirzalıoğlu üzerinden Arda Turan'a gönderme yapmayı da ihmal etmedi. İşte Seren Serengil'in yazdıkları:

''Güzel Sinem... Tanımıyorum kendisini ama zamanında üzülmüştüm onun için...Yıllarını verdikten sonra ayrılmak zorunda kalmıştı... Bir sürü haber okumuştuk yok aile istemedi yok nikah ertelendi diye... bugün ''Kenan'la Evleniyor'' haberine bu kadar sevineceğimi bilseydim o gün onun için bu kadar üzülmezdim. Haksızlık yapılmıştı ona diye hiç tanımadan onun tarafında olmuştum.

Hani bazen özlü sözlü sözler döner ya şu sosyal medyada, "Dün olmadığı için üzüldüğün şeye gün gelir şükredersin." diye. Bugün gördüğüm manzara ve final bu cümleyi hatırlattı bana. Seni seven bir adamın elinden tutuşu, sana sahip çıkışı, sana hak ettiğin değeri verişi ve sana sahip oluş şekli bile farklıdır. Onun gözleri de kulakları da en yakınlarına gerekirse ailesine bile kötü olan tüm sözler için kapalıdır. Çünkü o artık sadece kalbiyle görür. Ben bu resimlerde adam gibi seven bir adam gördüm. Geldim, sevdim, aldım diyebilen.