Arto ''yasak aşk''ın mesajlarını canlı yayında okudu

Arto ''yasak aşk''ın mesajlarını canlı yayında okudu
Güncelleme:

Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Artı, Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier arasındaki mesajları canlı yayında okudu, ortalık karıştı.

Gülşah Saraçoğlu ile Deha Bilimlier’in yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Evden kovulan Deha Bilimlier, Gülşah Saraçoğlu ile yakınlaştıkları iddia edilen gece hakkında daha önce ihanet iddiasını reddetmiş ve eşinden özür dilemişti.

"İKİ TARAFI DA UYARMIŞTIM"

Öte yandan yasak aşk iddiasına ilişkin Demet Akalın "İki tarafı da geçen sene uyarmıştım. Daha çok hanım tarafını uyardım." açıklamasını yaparak kafaları karıştırmıştı.

 DEMET AKLALIN’A DAVA AÇACAK

Yaşanan bu olay sonrası Demet Akalın ve Gülşah Saraçoğlu sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Saraçoğlu, Akalın’a dava açacağını söylemişti.

Gülşah Saraçoğlu, hakkında çıkan haberlere ilişkin Söylemezsem Olmaz yorumcusu Arto’ya konuştu.

"GEÇEN YIL MODA PROGRAMIMDA GÖNLÜMÜ ALMIŞTI"

Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier'in mesajlaşmalarını canlı yayında okuyan Arto her şeyi açık açık anlattı.

Gülşah Saraçoğlu'na Arto'nun şunları söylediği iddia edildi: "Demet Akalın’ın bahsettiği 'Aslı, Gülşah’tan rahatsız oluyordu' açıklaması 2 sene önceye dayanıyor. Aslı benim Deha’nın sahnesine gitmemden rahatsız oluyormuş. Ben Deha’nın sahnesini beğendiğim için gidiyorum. Geçen yıl, Deha benim moda programıma gelmiş, gönlümü almıştı. Son olayda ise Deha’nın bahsettiği gibi kulisine gitme gibi bir durumum olmadı, neden böyle bir açıklama yapmış şok oldum. Ben konser bitti, evime gittim."

"BENİM YUVAM YIKILIYOR"

Arto daha sonra ise Deha Bilimlier ve ünlü modacının arasında geçen mesajlaşmaları canlı yayında okudu. Mesajlarda Deha Bilimlier'in "Benim yuvam yıkılıyor daha uzatma derken. İki yerle konuştum yalnızca. Ailem dağıldı" dediği görülüyor.

"DEHA BİZE YALAN SÖYLEMİŞ "

Konuyla ilgili Seren Serengil ise “Deha bize yalan söylemiş. ‘Telefonla hiç görüştün mü?’ dediğimde ‘hayır’ yanıtını verdi ama mesajlaşmışlar” dedi. Serengil, Deha’nın evine geri döndüğünü de belirtti. 

 Arto ünlü modacının bir süre Türkiye'den gideceğini de söyledi.