Aşk-ı Memnu finali yine yeniden olay oldu

Aşk-ı Memnu finali yine yeniden olay oldu
Güncelleme:

Dün gece yeniden ekrana gelen ve Kanal D'nin yayınladığı döneme damgasını vuran ve aradan geçen 10 yıla rağmen hala aynı heyecanla izlenen dizisi Aşk-ı Memnu'nun final bölümü izleyicileri ekran karşısına kilitledi.

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi önemli isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi, hafta için her gün Kanal D'nin gündüz kuşağında yeniden yayınlanıyordu. 22 Temmuz Çarşamba akşamı ise Aşk-ı Memnu final bölümü bu kez prime time kuşağında ekrana geldi. Halid Ziya Uşaklıgil'in eserinin ekranlara uyarlanan Aşk-ı Memnu'nun yıllar geçmesine rağmen unutulmayan final bölümü sosyal medyanın gündemine oturdu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

İlk olarak 2008 yılında izleyiciyle buluşan Aşkı Memnu 2010 yılı haziran ayında 79. bölümle final yapmıştı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat gibi isimlerin yer aldığı dizinin final bölümü uzun süre gündemden düşmemişti. Aşk-ı Memnu hakkında sosyal medyada on binlerce paylaşım yapıldı. Dizi uzun süre Twitter'da TT listesinde 1 numarada yer aldı. İşte sosyal medyadaki Aşk-ı Memnu paylaşımlarından bazıları: