Aslı Enver gönlünü ünlü basketbolcuya kaptırdı

Aslı Enver gönlünü ünlü basketbolcuya kaptırdı
Güncelleme:

Dört yıllık ilişkisini kısa bir süre önce bitiren Aslın Enver gönlünü eski basketbolcu Kerem Tunçeri’ye kaptırdı. Yaklaşık bir aydır birlikte olan çift ilişkilerini şimdilik gözlerden uzakta yaşamayı tercih ediyor.

Murat Boz ile ilişkini geçtiğimiz yaz sonlandıran Aslı Enver’in yalnızlığı bitti. Ünlü oyuncu gönlünü Kerem Tunçeri’ye kaptırdı. Magazin programı 2. Sayfa'nın özel haberine göre, güzel oyuncu gönlünü basketbolcu Kerem Tunceri’ye kaptırdı. Çift ilişkini gözlerden uzak yaşıyor…

BİR AY ÖNCE TANIŞTILAR

Kerem Tunçeri ve Aslı Enver bir ay önce ortak arkadaşlarının organize ettiği bir ev partisinde tanıştı. Partide başlayan arkadaşlıkları zamanla aşka döndü. Corona virüsü salgını sonrası ayrı kalan ikili telefon üzerinden ilişkilerini yürütmeye devam ediyor. Karantina süreci boyunca birbirlerini sürekli arayan ikili şimdilik ilişkilerinin duyulmasını istemiyor.

URAZ İLE YAKINLAŞMIŞTI

Oyuncu Aslı Enver’in birkaç ay önce meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir görüşmesi olmuştu. İki kez yemeğe çıkan ikili ortak nokta bulamayınca görüşmeme kararı almıştı.