''Aylık gelirim bin lira'' diyen Berkay'dan açıklama

Güncelleme:

Arda Turan ile yaşadığı kavga sonrası mahkemelik olan Berkay, duruşmada aylık gelirinin bin lira olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı tepkilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Olay gününü mahkemeye heyetine anlatan ünlü şarkıcı, aylık geliri beyanında 'aylık gelirim bin TL' ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcın gelir beyanı olay oldu. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren 'gelir beyanı'na Berkay'dan açıklama geldi.

Kişisel ınstagram hesabından açıklama yapan Berkay şunları söyledi; "Arkadaşlar bin TL gelire takılmışsınız ama onu benim neden söylediğim aşikâr. Bin TL kazanmadığımın herkes farkındadır. Öpüyorum, bunlara takılmayın, geçin gidin!"

"KİNAYE YAPTIM"

Sosyal medya hesabından ikinci bir açıklama yapan Berkay, "Bizim aylık kazancımızı bilmesi gereken kurumlar biliyor. Ben sadece insanların sahip olduklarını böbürlenerek söylemelerinden dolayı orada bir rahatsızlık duydum ve kinaye yaptım. Sanık koltuğunda yargılanan birinin '300 bin Euro kazanıyorum aylık' demesine karşılık ben de bin lira kazanıyorum dedim. Bu maksatla kinaye yapılarak söylenmiş bir şeydi. ifadelerini kullandı.

Arda Turan ve Berkay Şahin'in davasında flaş gelişmeArda Turan ve Berkay Şahin'in davasında flaş gelişme

 

Seçiniz...

Etiketler berkay şahin