Aynur Aydın itiraf etti: ''Hem aldattım, hem aldatıldım!''

Aynur Aydın itiraf etti: ''Hem aldattım, hem aldatıldım!''
Güncelleme:

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Aynur Aydın'dan çarpıcı itiraflar geldi.

Aynur Aydın, Seçkin Süngüç ile Fezi Altun'un YouTube'daki 'Bize Kaldı' programına katıldı. 35 yaşındaki popçu, çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

"SEZEN AKSU BU DÜNYADAN DEĞİL" 

Usta sanatçı Sezen Aksu'ya hayranlığını dile getiren şarkıcı, "En büyük hayalim Sezen Aksu ile bir gün düet yapabilmek. O bu dünyadan değil, uzaylı. Hayranlık duyuyorum" dedi.

"SEVGİLİM VAR" 

Artık kalbinin boş olmadığını söyleyen Aydın, "Bir sevgilim var, ünlü değil. Eğlenceli biri, beni çok güldürüyor" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı, "Bu arada DM'den (direkt mesaj) bana yürüyenler var. Sadece sempatik bulduklarıma yanıt veriyorum" şeklinde konuştu.

Şimdilik evlenmeyi düşünmediğini de belirten popçu, "İlişkide terk eden taraf genellikle ben olurum. Şimdiye kadar sadece bir kez başıma geldi" dedi.

Aynur Aydın, "Ama birden fazla ihanete uğradım. İtiraf etmeliyim ki; ben de bir sevgilimi aldattım. İlişkimizin sonuna gelmiştik, ayrılmak üzereydik" açıklamasını yaptı.

"KİRALIK SEVGİLİ ARIYORUM" 

Karantinada olduğu dönemde sıkça sütyenleriyle ilgili paylaşımlar yaparak adından söz ettiren şarkıcı, Sevgililer Günü paylaşımıyla da gündem olmuştu.

Aydın, attığı tweet ile 14 Şubat için isteğini dile getirmişti. Şarkıcı, yalnızlığını vurguladığı paylaşımında, "14 Şubat Sevgililer Günü için kiralık bir sevgili arıyorum" mesajıyla dikkat çekmişti.

KARANTİNAYI CEM YILMAZ'LA GEÇİRMEK İSTEMİŞTİ

35 yaşındaki popçu, geçtiğimiz yıl muhabirlerin "Koronavirüs karantinası günlerini kiminle geçirmek isterdiniz?" sorusuna verdiği cevapla şaşırtmıştı.
10
Aynur Aydın, söz konusu soruya "Cem Yılmaz" yanıtını vermiş, ardından "Serenay kusura bakmasın ama gülmeye ihtiyacım var" ifadelerini kullanmıştı.