Ayrılığın sebebi ortaya çıktı

Ayrılığın sebebi ortaya çıktı
Güncelleme:

Engin Altan Düzyatan'ın menajeri Gaye Sökmen ile yollarını ayırmasının ardındaki neden ortaya çıktı.

Uzun süredir birçok sanatçının menajerliğini yapan Gaye Sökmen ile çalışan ve şu sıralar TRT’de ekrana gelen ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisindeki ‘Ertuğrul’ karakteriyle popülaritesinin zirvesine çıkan oyuncunun reklam teklifleri beklediği ve reklam teklifi gelmemesinden dolayı menajerini sorumlu tuttuğu öğrenildi.

SÖKMEN İLE TARTIŞTI
Menajerine, “Aynı çizgide olduğum birçok oyuncu banka, tekstil, GSM, teknoloji ve şampuan reklamlarında rol alıyor. Ben Türkiye’nin en çok dizilerinden birinde rol almama karşın reklam teklifleri gelmiyor. Üstelik dizi üç yıldan bu yana devam ediyor” diye sitem ettiği öğrenilen Düzyatan’ın Sökmen ile yaşadığı tartışmanın ardından ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı.

BİRÇOK OYUNCU REKLAM PROJELERİNDE….
Bilindiği üzere Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit, Kerem Bürsin, Barış Arduç, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Ahmet Kural gibi birçok oyuncu, TV reklamlarında boy gösteriyor. Reklam piyasasında ünlü isimlerle çalışmanın bedeli yıllık bedeli 1 milyon TL ile 3 milyon TL arasında değişiyior. Düzyatan’ın ise paradan ziyade reklam filmlerinin imaja yönelik katkısından yoksun kaldığı ve star oyuncular arasında görülmediği için menajerine tepki gösterdiği iddia edildi.