Baltalı dehşet sonrası, Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşinden pes dedirten savunma

Baltalı dehşet sonrası, Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşinden pes dedirten savunma
Güncelleme:

5 yıllık eşinin evinde balta ile dehşet saçan sanatçı Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Eşime şiddet uygulamadım, kapıya sinirle müdahale ettim" dedi.

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Y.B., eşi S.B.’in evine balta ile saldırmasıyla gündeme geldi. 

 İHA'da yer alan habere göre olay, 9 Mart günü Beşiktaş Kuruçeşme’de yaşandı. Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Y.B., 5 yıllık eşi S.B. ile kavga etti. Eşi görüşmek istememesine rağmen evin kapısına dayanan Y.B., olay çıkardı.

Kapıyı balta ile kırarak içeri girmeye çalışan Y.B., tehditler yağdırdı. S.B.’in KADES uygulamasıyla yardım istemesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Gözaltına alınan Y.B., emniyete götürüldü.

Karakoldaki ifadesinin ardından İstanbul Adliyesine sevk edilen Y.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 Olayın basına yansımasının ardından Y.B., sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

 Bazencir, açıklamasında "Evliliğimde eşime karşı saygım ve sevgim sonsuzdur. Yaşanan olayda asla eşime karşı şiddet uygulama amacım olmadığı gibi bugüne kadar da eşime şiddete yönelik bir hareketim olmamıştır. Sadede saatimde almam gereken ilaçlarımı almak amacıyla o an kapıya sinir ve heyecanla müdahale ettim. Bu eylem sadece kapıyı açmaya yönelik olup eşime yönelik değildir" ifadelerini kullandı.

Evliliğimde eşime karşı saygım ve sevgim sonsuzdur. Yaşanan olayda asla eşime karşı şiddet uygulama amacım olmadığı gibi bugüne kadar da eşime şiddete yönelik bir hareketim olmamıştır. Sadede saatimde almam gereken ilaçlarımı almak amacıyla o an kapıya sinir ve heyecanla müdahale ettim. Bu eylem sadece kapıyı açmaya yönelik olup eşime yönelik değildir

İHA