Barış Murat Yağcı'nın yeni projesi belli oldu

Barış Murat Yağcı'nın yeni projesi belli oldu
Güncelleme:

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni projesi Prestij Meselesi filminde Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Barış Murat Yağcı'nın da rol alacağı öğrenildi.

Mahsun Kırmızıgül'ün daha önce Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York'ta Beş Minare, Mucize Aşk ve Mucize Aşk 2 projeleri izleyici tarafından çok beğenilmişti. Sesinin yanı sıra oynadığı karakterler ve yönetmenliği ile büyük bir başarı elde eden Kırmızıgül yeni filmi Prestij Meselesi için sete çıktı. Merakla beklenen film oyuncu kadrosu ve konusu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken filmin kadrosuna Survivor'da genç kızların sevgilisi haline gelen yakışıklı oyuncu dahil oldu. 

Survivor Barış Murat Yağcı, Prestij Meselesi filminde!
Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı 90’ların meşhur Prestij Müzik Ailesi’ni anlatan ‘Prestij Meselesi’ filmi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça konuşulan Prestij Meselesi filminin çekimleri başladı.

Filmin kadrosuna daha önce Şevkat Yerimdar, Kiralık Aşk ve Figüran projelerinde yer alan oyunculuğu ve yakışıklılığı ile TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında adını geniş kitlelere duyuran Barış Murat Yağcı da dahil oldu. Yağçı, hayranlarını sevindiren haberi Instagram hesabından duyurdu. Ünlü isim paylaşımında "Prestij Meselesi filmi için start verdik" dedi. Bunu gören Masterchef jüri üyesi Mehmet Şef "Kardeşim hayırlı olsun" yorumunda bulundu. Ayrıca Merve Aydın, Adem Kılıççı, Murat Ceylan gibi ünlü isimler de arkadaşlarına tebrik mesajı yazdı.

Barış Murat Yağcı'nın yeni projesi belli oldu - Resim : 1