Begüm Kütük'ten doğum gününde alkışlık hareket

Begüm Kütük'ten doğum gününde alkışlık hareket
Güncelleme:

40. yaş gününü kutlayan oyuncu Begüm Kütük, kendisine hediye almak isteyen sevenlerinden Bir Dilek Tut Derneği'ne bağış yapmalarını istedi.

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Begüm Kütük 40 yaşına bastı. Oyuncu doğum gününde anlamlı bir projeye imza attı.

"GÜNDEN GÜNE DAHA HASSAS VE DUYARLI OLDUM"
Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu yıl hepimizin yaşadığı talihsizlikler, acılar, hastalıkla mücadele derken, günden güne daha hassas ve duyarlı biri oldum. Yaşamın sandığımız kadar uzun olmadığını ama paylaşacak onca güzelliğe yetecek ömrümüzün olduğunu anladım. Dostlarımdan hediye istemiyorum. 40. doğum günümü Bir Dilek Tut Derneği'ndeki çocukların dileklerine bağışlıyorum. Elif Nur'un en büyük hayali piyano sahibi olmak. Elif Nur'un hayaline katkı sağlamak için dilediğiniz kadar bağış yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Begüm Kütük'ten doğum gününde alkışlık hareket - Resim : 1

TAM NOT ALDI
Begüm Kütük bu ince düşüncesiyle sevenlerinden tam not aldı. Bazı kullanıcılar Kütük için "Temiz yüreğin kaç cana umut oldu", "Ne kadar güzel kalplisiniz" ve "Duyarlılığınıza hayran oldum" gibi yorumlar yaptı.

Hürriyet