Bir Zamanlar Çukurova'da setinde kavga çıktı, çekimler durdu!

Bir Zamanlar Çukurova'da setinde kavga çıktı, çekimler durdu!
Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova'da Kerem Alışık ve Murat Ünalmış kavga etti. Yönetmen Saraçoğlu seti durdu. Bu sırada tartışma yönetmen tarafından da kayda alındı ve görüntüler yapım şirketine iletildi.

ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Kerem Alışık ve Murat Ünalmış sette kavga etti. Dizinin çekimleri iptal edildi. 

ATV kanalında üç sezondur yayın hayatına devam eden Bir Zamanlar Çukurova setinde son zamanlarda gerginlik hakim... Son olarak dizinin Feleke'si Kerem Alışık ile başrol Murat Ünalmış tartıştı. Sette olaylar gitgide büyüyünce dizinin yapımcısı Timur Savcı, çekimlerin yapıldığı Adana'ya gitti. Ortamı sakinleştirmek isteyen Savcı'nın çabalarına rağmen sette gerginlik devam etti. 

 SENARYO KRİZİ SETİ DURDURDU

Yönetmen Murat Saraçoğlu'nun olduğu bir çekim sırasında Kerem Alışık sahneyi değiştirmeye çalıştı. Bunun üzerine Murat Ünalmış senaryonun manipüle edildiğini belirterek duruma itiraz etti.

Alışık, Ünalmış'a hakaret edince ortam aniden gerildi. Yönetmen Saraçoğlu seti paydos etti. Bu sırada tartışma yönetmen tarafından da kayda alındı ve görüntüler yapım şirketine iletildi. 

 TV100'de yer alan habere göre, krizin nasıl çözüleceği henüz bir netliğe kavuşmadı. 

Öte yandan geçen aylarda Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden başrol oyuncularından Uğur Güneş'in de Kerem Alışık'la yaşadığı gerilim yüzünden diziden ayrıldığı gündeme gelmişti.