Brad Pitt'e soruşturma açıldı !

Brad Pitt'e soruşturma açıldı !

Dünya Angeline Jolie ve Brad Pitt'in ayrılıklarını konuşurken bir bomba daha patladı.

Dünya gündemi Angelina Jolie ile Brad Pitt'in boşanmasını konuşurken, yeni bir haber daha patladı. Kendi çocuklarına sözlü ve fiziksel olarak şiddet uygulamaktan Brad Pitt hakkında soruşturma başlatıldı

Daily Mail'in haberine göre; Kendi özel jetlerinde, uçuş ertelenince sinirlenen Brad Pitt'in çocuklarına kötü davrandığı ve bu nedenle Los Angeles polis departmanı tarafından soruşturma başlatıldığı iddia ediliyor. Ancak 52 yaşındaki yakışıklı aktöre yakın bir kaynak Pitt'in kötü bir niyeti olmadığını söylüyor.

Boşanma haberi tüm dünyada çalkalanan Angelina Jolie'nin, çocukların babalarıyla iyi bir ilişki sürdürmesini istediğini ve bunun için zor da olsa çaba göstereceğini söylediği belirtiliyor.

'ÇOK ÜZGÜNÜM'

People dergisine konuşan Pitt, "Çok üzgünüm ama şimdi en önemlisi çocuklarımızın iyiliği." dedi. Ünlü aktör çocuklarının mahremiyetine de özen gösterilmesini istedi.

BOŞANMA DOSYALARI BASINA SIZDI

Boşanma kararı alan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanma dilekçesi ortaya çıktı.Pitt’le iki yılı evli olmak üzere 12 yıldır birlikte olan Jolie’nin, eşinden boşanmak için pazartesi günü dilekçe verdiği öğrenildi.
Us Weekly’ye konuşan bir kaynak, “Boşanma kararını bir hafta önce aldılar” dedi.

Angelina Jolie’nin mahkemeye dosya sunduğunu söyleyen kaynak, Jolie için hala Pitt’in hayatının aşkı olduğunu ve kararın kalbine ağır geldiğini söyledi.
Kaynak, Jolie için “Şu anda önceliği çocukları” dedi.

8074140.jpg