Bugün vizyona giren filmler

Bugün vizyona giren filmler

Bu hafta hangi filme gitsek?

Bu hafta hem komedi hem de fantastik film severler için yerli ve yabancı birçok seçenek var.

BAGGINS’S IN GENÇLİĞİ

Yüzüklerin Efendisi serisinin başlangıç kitabı olarak kabul edilen “Hobbit” iki filmlik muhteşem bir maceranın ilki. Peter Jackson’un sinemaya uyarladığı maceranın ilk bölümü The Hobbit – “Unexpected Journey”,  Hobbit- “Beklenmedik Yolculuk”ta Bilbo Baggins’in gençliğine gidiyoruz.

CÜCE KRALLIĞI

Bir gün büyücü Gandalf ortaya çıkar ve Bilbo kendisini 13 cüceden oluşan bir grubun arasında bulur. Bu maceracı grubun baş savaşçısı Thorin grubu yönetmektedir. Cüce Krallığı’nı geri almak için çıktıkları yolculukta, Goblinlerle, Orklarla, Dev Örümceklerle ve Büyücülerle karşılaşacaklardır.

BAŞARILI OYUNCU KADROSU

Hobbit’in kalabalık oyuncu kadrosunda yer alan; Ian McKellen, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Elijah Wood, Orlando Bloom, Andy Serkis, Richard Armitage, John Bell, Luke Evans, Ryan Gage, Evangeline Lilly, Bret McKenzie, Graham McTavish, Mike Mizrahi, Jeffrey Thomas ve Aidan Turner gibi değerli isimler filmin ne kadar başarılı olduğunu kanıtlar nitelikte.

LAZ VAMPİR TİRAKULA

Bu hafta vizyona giren bir diğer film Laz Vampir: Tirakula. Fatih Sultan Mehmet’in kan kardeşi Drakula, Fatih’in emriyle öldürülmüştür. Drakula’nın kellesini kesen Koçoğlu ise Drakula’nın ısırmasıyla hayata gözlerini yumar. Bunca yıl sonra efsane gerçek olur ve Drakula ile Koçoğlu dirilir. Drakula celladın dikkatini çekmemek için halktan biri gibi davranmaya karar verir. Laz taksici Dursun’un bedenine giren Drakula zorluklar yaşamaya başlar. Bir Laz gibi konuşur ve bir Laz gibi davranır.  Hapsolduğu bedenin içinde başına hiç beklenmedik olaylar gelir.

Laz Vampir Tirakula’nın oyuncularının filmi anlattığı videoyu izlemek için tıklayın.

Hobbit filminin fragmanını buradan izleyebilirsiniz.