Bülent Ersoy'un bu kostümüne tepki yağdı!

Bülent Ersoy'un bu kostümüne tepki yağdı!
Güncelleme:

Bülent Ersoy, hafta sonu bir mekanda Fatik Ürek ile sahne aldı. Altın ve swarovski taşlarla işlenmiş bir elbise giyen Ersoy, başına taktığı taç ile tepki çekti. Diva'nın sülün tüyü kullanması eleştirilere yol açtı.

Bülent Ersoy ve Fatih ürek, geçen gün Günay Restaurant’ta sahne aldı. İkili, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Kendi adını taşıyan ‘Ölmezotu Kremiyle’ sahnede kendine ve misafirlerine mini bir bakım seansı yapan Ürek, ”Önümüzdeki sahneme herkes kremini sürüp, gençleşip-güzelleşip gelecek. Yoklama yapacağım” dedi…

 Gecenin ikinci yarısında ise mikrofonu Bülent Ersoy aldı ve 2020’nin ilk sahne çalışmasını gerçekleştirdi. Ersoy, sahne performansının yanı sıra, kıyafeti ve başına taktığı taç ile de dikkat çekti. Selim Doğruer imzalı, altın, payet ve swarovski taşlarla bezeli, altın renginde bir sahne kostümü tercih eden Ersoy, hayvan hakları savunucularını sinirlendiren bir hamlede bulundu. Zira Ersoy başına, Paris Mehmet’in hazırladığı, birer metre boyundaki sülün tüyleri taktı.

Ersoy'un bu kostümü hayvanseverlerin tepkilerine yol açtı.