Burcu Esmersoy'dan Bülent Ersoy itirafı

Burcu Esmersoy'dan Bülent Ersoy itirafı
Güncelleme:

Yeni programı için Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan ile birlikte Hindistan'a gidecek olan Burcu Esmersoy ilginç itiraflarda bulundu.

Safiye Soyman, Bülent Ersoy ve Banu Alkan'la birlikte Hindistan'a gidecek olan Burcu Esmersoy; “Bülent Ersoy istesin ona orada lahmacun bile yaptırırım. O istesin yeter… Ben normalde nereye gidersem gideyim sabah yaparım valizimi. Ama oraya giderken koskoca bir bavul beyaz peynir, sucuk gibi yiyecekler götüreceğim. Hindistan'a hiç gitmedim ve hayatta gitmem demiştim. Şimdi iş gelince mecbur gideceğim. Bir arkadaşım grupla birlikte 50 kişi gitmişlerdi. Havaalanı kapıları açılınca 15 kişi geri dönmüş. Bende o yüzden hiç gitmem demiştim. O yüzden hiç büyük konuşmayacaksın” diye konuştu.

 ‘ŞIMARIKLIĞA HİÇ GEREK YOK’

Güzel sunucu: “Benim kısmetim açıktır. Nazar değmesin ama ben ne zaman çalışmak istiyorum dersem güzel bir iş gelir bu işte böyle oldu” dedi. Program yaptığı dönemlerde oldukça zor çekimler yaptığını da anlatan Esmersoy: “Bende biraz dinleneyim dediğim zamanlar da oldu ama öyle bir lüksüm hiç olmadı. Bir görevim var. O sırada iş yapıyorsun. Pazartesi sabahı bir anda tükenmişlik sendromu gibi bir şımarıklığa hiç gerek yok. Yapımcıdan, kanal yönetimine kadar kameramandan orada çay dağıtana kadar kimsenin ekmeğiyle oynamak istemedim. Öyle bir şımarıklığa gerek yok. Kendi depresyonumu evde kendim yaşıyorum” şeklinde konuştu.

Sözcü