Buse Varol'un paylaşımı tepki çekti

Buse Varol'un paylaşımı tepki çekti
Güncelleme:

Alişan'ın eşi Buse Varol, Elazığ'daki depremin ardından sosyal medya hesabında kendi fotoğrafını paylaştı. Varol'un paylaşımına takipçilerinden tepki yağdı.

Türkiye, dün akşam saat 20.55'te Elazığ'dan gelen son dakika deprem haberiyle sarsıldı. 2018 yılında ünlü türkücü Alişan ile nikah masasına oturan oyuncu Buse Varol ise bu acılı günde sosyal medya hesabı Instagram'dan eskiden çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun paylaşımı ise kısa sürede tepki çekti.

HERKES DEPREM PAYLAŞIMI YAPARKEN O KENDİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem, Malatya, Diyarbakır, Tunceli, Mardin, Bingöl, Bitlis, Batman, Suriye ve Irak'tan hissedildi. Birçok binanın yıkıldığı deprem bölgesinde birçok vatandaş hayatını kaybetti. Tüm Türkiye'nin yasa boğulduğu ve binlerce kişinin acısını paylaştığı olayda Buse Varol'un kendi fotoğrafını paylaşması ise takipçilerini kızdırdı.

Buse Varol'un paylaşımı tepki çekti - Resim : 1

TEPKİ YORUMLARI YAĞDI
Varol, depremi öğrendiğinde Instagram'ın hikaye kısmından paylaşım yaparak "Geçmiş olsun Elazığ. İnşallah can kaybı yoktur" dedi. Bu paylaşım dışında depreme sessiz kalan Varol, eskiden çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Varol'un fotoğrafının altına "Türkiye'nin neyin peşinde sen neyin peşindesin", "En azından bugün yapmasaydın", "Yazıklar olsun" ve "Takipten çıkıyorum" gibi yorumlar yaptı.

FOTOĞRAFI HEMEN SİLDİ
Fotoğrafı paylaştığı andan itibaren binlerce tepki mesajı alan Buse Varol, paylaşımını 25 dakika içinde kaldırdı. Varol konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.