Can Bayrak albüme göz kırpıyor

Can Bayrak albüme göz kırpıyor

Can Bayrak, yepyeni albümü "Belki Sen Belki Ben"i "Işıklar Altında" ile tanıtıyor.

​Ortaokul yıllarında başlayan müzik sevdasını lise yıllarında, söz yazıp müzik grubu kurarak geçiren ve sonrasında müzik üzerine kariyer yapmaya karar vererek, eğitimini bu yönde alan Can Bayrak, Ekim ayında çıkacak olan ‘Belki Sen Belki Ben’ albümünden önce, ‘Işıklar Altında’ teklisini müzikseverler ile buluşturuyor!

Can Bayrak, geçmiş dönemde yazıp bestelediği şarkılarından oluşan ilk albümü ile müzikal yolculuğunun en heyecan verici ‘başlangıcına’ adım attığını söylüyor. Bir taraftan da, İTÜ Miam’da Ses Mühendisliği master’ı yaparken kurduğu cover gurubu Marvin ile özel performanslara da imza atmaya devam ediyor.

Ekim ayında Çağan Tunalı’ya ait Noiseist Plak Şirketi’nden dijital olarak çıkacak albümde anlatılan bir aşkın farkındalık süreci, ‘Işıklar Altında’ teklisi ile albüme göz kırpıyor. Ozan Kıymaç yönetmenliğinde ve Andaç Şahan’ın görüntü yönetmenliğinde çekilen klip ise, şarkının hikayesini derinlemesine bir dil ile anlatıyor.

Can Bayrak, Türkçe sözlü indie, rock ve pop öğelerinden oluşan albümünün heyecanını ‘Işıklar Altında’ ile paylaşırken, şarkı aynı zamanda Emre Malikler tarafından hazırlanan remix düzenlemesiyle de dinleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.