Can Yaman dansözü görünce coştu

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu Can Yaman, arkadaşlarıyla gittiği mekanda dansözle göbek attı. Yaman, bir ara cüzdanından para çıkarıp dansözün göğsüne sıkıştırdı.

Son olarak Erkenci Kuş dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Can Yaman, dün akşam gittiği bir mekanda yanına gelen dansözle göbek attı.

DANSÖZÜN GÖĞSÜNE PARA SIKIŞTIRDI
Can Yaman, dün akşam yakın arkadaşlarıyla Etiler'deki bir makana gitti. Gecede eğlenceli dakikalar yaşayan Yaman, bir ara dansözün yanına gelmesiyle şaşkına uğradı. Dansöze önce oturduğu yerden eşlik eden Yaman, yanındaki arkadaşının ısrarıyla masada kalkarak göbek atmaya başladı. Keyifli halleriyle dikkat çeken Yaman, bir ara cüzdanından para çıkartarak dansözün göğsüne sıkıştırmayı da ihmal etmedi.

SAÇLARINI BAĞIŞLAYACAK
Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden yakışıklı oyuncu, Ocak ayında askere gidecek olmasıyla ilgili de konuştu. Erkenci Kuş dizisinde rol aldığı karakter gereği saçlarını uzatan ve sonrasında kestirmeyen Yaman, askere gitmeden önce kestirdiği saçlarını açık artırmaya koyacağını ve sonrasında da bağışlayacağını söyledi.

Etiketler dansöz can yaman