Canlı yayında yüzleşme: ''Sen benim kocamı...''

Canlı yayında yüzleşme: ''Sen benim kocamı...''
Güncelleme:

Pınar Eliçe dün 2. Sayfa canlı yayınında Lerzan Mutlu'nun ekmeğiyle oynadığını söylemişti. İkili bugün aynı programda telefonda kozlarını paylaştı.

Pınar Eliçe dün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olmuş ve yıllar önce bir kanalda yaptığı programının aynı kanalda program yapan Lerzan Mutlu tarafından sonlandırıldığını söylemişti. 

LERZAN MUTLU: YARALANDIĞIM YERDEN YARALAMAM

Yapılan bu açıklamaların ardından aynı programa konuk olan Lerzan Mutlu, “Yaralandığım yerden kimseyi yaralamam çünkü acısını bildiğiniz bir şeyi başkasına yaşatmaszınız” diyerek Pınar Eliçe’den, “Kalbini bilmeden kırdıysam özür diliyorum ancak asla öyle bir niyetim yoktu” sözleriyle özür diledi. Yaşanan olayı bir de kendi açısından anlatan Lerzan Mutlu tartışma yaşadıkları gün olanları şu sözlerle anlattı:

“Sanırım Yıldız Tilbe’yi konuk aldığım gündü… Aramızda bir tartışma yaşandı, hayatımda benim için en özel ve önemli insan annemdir ve o beni savunmak isterken kalbini kıran sözler söylendi. Bunun üzerinde ben de doğrudan yönetime çıktım ve gitmek istiyorum dedim onlar da seçimlerini yaptılar. Ancak karektersiz bir kadın olmadım ve hayatımın sonuna kadar da olmayacağım. Pınar Hanım'a sahne hayatında başarılar diliyorum yolu açık olsun…” Lerzan Mutlu annesinin hayatında ne kadar özel bir yer tuttuğunu; “Bülent Ersoy’la dava sebebim annemdir” sözleriyle dile getirdi.

 Lerzan Mutlu’nun uzattığı zeytin dalı sonrasında canlı yayına telefonla bağlanan Pınar Eliçe kendisinin de amacanın geçmiş yıllarda yaşananları gündeme getirmek olmadığını söyledikten sonra ikili arasında şu diyalog yaşandı:

Pınar Eliçe: Bana kanal yönetimi tarafından söylenen şuydu ki ‘Lerzan istemiyor’

Lerzan Mutlu: Yönetime gittim ve ben gitmek istiyorum beni azat edin dedim, seni bilmeden kırdıysam özür dilerim ama inan bana bilerek kimsenin kalbini kıracak biri değilim.

Pınar Eliçe: Senin ne kadar pozitif, Allah inancı olan ve iyi bir kadın olduğunu ortak arkadaşlarımızdan duydum, ancak ben de yaşadıklarım üzerinden hareket ediyorum.

Lerzan Mutlu: Yaralandığım yerden kimseyi yaralamak istemem, yastığa başıma koyduğumda çok rahat uyuyan bir insanım seni bilerek kırmak ve üzmek gibi bir niyetim olamaz yolun o kadar açık olsun ki… İnşallah biz de her gün seni izlemeye gelelim.

Pınar Eliçe: Ben de senin iyi olmanı isterim… Geçmişte ne olduysa oldu yanlış anlaşılmalar

Lerzan Mutlu: Sen de kötü kalpli bir kadın değilsin, keşke karşı karşıya gelseydik seni kırdıysam binlerce kez özür dilerim

Pınar Eliçe: Sana küskünlüğüm de yok sana merhabamı yine derim, sen benim kocamı almamışsın ben senin kocanı almamışım! Senin bu olgunluğuna teşekkür ediyorum bu çok iyi oldu çünkü ben küslüklerle yürüyen bir insan değilim.

Lerzan Mutlu: Hiçbir şey insan kalbinden daha önemli değil… Ölümün olduğu bir dünyada çok da fazla küs kalmamak gerekiyor. Bu konu içimin rahat olduğu bir konuydu bir yere çıktığında da söz veriyorum seni izlemeye geleceğim

Pınar Eliçe: Bu konuyu netleştirmemiz çok iyi oldu. Birlik olalım, güzellik olsun, karşılaştığımız yerlerde selamımızı esirgemeyelim sana da teşekkür ederim Lerzan…