Cem Yılmaz: ''Allah sizi kahretsin!''

Cem Yılmaz: ''Allah sizi kahretsin!''
Güncelleme:

Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulamasına ilişkin karşılıklı şikayete ilişkin soruşturma devam ederken "Ozan Güven'e yardım etti" iddiası Cem Yılmaz'ı çileden çıkardı.

Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulamasına ilişkin karşılıklı şikayete ilişkin soruşturma devam ederken, magazin yazarı Onur Baştürk yeni bir iddiada bulundu. Soruşturma dosyasına ise Güven’in talebiyle gizlilik kararı getirildi.

Baştürk köşe yazısında, Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulayan Ozan Güven’e, olayın ortaya çıkmaması için Cem Yılmaz’ın yardım ettiğinin konuşulduğunu iddia etti.

 Dün sosyal medya hesabından konuya ilişkin, “Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin ‘tarafı’ olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden ‘Sen de bir şey söyle’ isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında cok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın” paylaşımında bulunan Cem Yılmaz, Baştürk’ün yazısı üzerine yine bir açıklama yaptı.

Baştürk’e sert ifadelerle tepki gösteren Cem Yılmaz, yine sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Allah sizi kahretsin ya…Gerçekten artık sizin ne dediğiniz, ne söylediğinizi duyacak haliniz kalmamış. Dün ‘arkadaşım’ olsa ne olur, şiddetin tarafı mı olur… yazdığım halde… Olay mahkemede olduğu halde, bunları yazıyorsunuz. Dava etsem ‘Ay ben öyle duydum’ diyerek kaçacaksın.

Yani beni ekleyince konuya ne oluyor, tarafları yok mu bu konunun, yetmiyor mu? Doyurmuyor mu? Yazıklar olsun.