Cem Yılmaz yeni filmi Do Not Disturb Ayzek Bir Gece'nin kadrosunu açıkladı

Cem Yılmaz yeni filmi Do Not Disturb Ayzek Bir Gece'nin kadrosunu açıkladı
Güncelleme:

Cem Yılmaz, Kara Komik Filmler serisinin “İki Arada” bölümünün başrol karakteri Ayzek’in yeni macerasını anlatacağı “Do Not Disturb Ayzek Bir Gece” filminin oyuncu kadrosunu açıkladı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, dün akşam Melike Şahin konserine gitti. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan komedyen, Kara Komik Filmler serisinin “İki Arada” bölümünün başrol karakteri Ayzek’in yeni macerasını anlatacağı “Do Not Disturb Ayzek Bir Gece” filminin oyuncu kadrosunu açıkladı.

Tv100'de Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Cem Yılmaz, "Filmde Nilperi (Şahinkaya) oynuyor. Ben oynuyorum. Zafer (Algöz) var. Hocamız Celal Kadri Kınoğlu var. Bülent Şakrak, Özge Özberk ve Ahsen Eroğlu var. İki Arada filminde feribotta çalışan bir karakter vardı. Ayzek Metin… Onun başka bir macerası…" dedi.

KADRODA OZAN GÜVEN SÜRPRİZİ

Cem Yılmaz'ın açıkladığı kadroda, Karakomik Filmler de dahil çoğu filminde rol alan yakın arkadaşı Ozan Güven'in olmaması dikkat çekti. Güven, iki yıl önce, o zamanki kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği suçlamasıyla karşılaşmıştı. Ardından Bulutsuz, darp edildiği halinin görüntülerini yargıya taşımıştı. Yargılanan Ozan Güven için mahkemeden henüz nihai karar çıkmadı.