Cem Yılmaz'dan olay sözler: ''Ben, Tarkan ve Athena Gökhan...''

Güncelleme:

Cem Yılmaz, “Sosyal medyadan benim anladığım kadarıyla üç kişi var memleketteki bütün kötülükleri yapan; ben, Tarkan ve Athena Gökhan” diyerek yanıt verdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyada kendisine yönelik eleştirilere, “Sosyal medyadan benim anladığım kadarıyla üç kişi var memleketteki bütün kötülükleri yapan; ben, Tarkan ve Athena Gökhan” diyerek yanıt verdi.

Cem Yılmaz, geçen hafta İbrahim Selim'in Youtube kanalındaki programa katılmış ve kendisine yönelik eleştirileri espri bir dille anlatarak dinleyenleri kahkahaya boğmuştu. Sosyal medya platformlarında yapılan kurgu videolarla bir grup insan eğlenirken, başka bir grup insanın ise bunu gerçek zannettiğini söyleyen Cem Yılmaz, “Youtube’da bir video mu gördüm. Benim gözüm dönüyormuş. Ulan benim gözlerim dönse ben buna bilet keserim” dedi.

GÖKHAN ÖZOĞUZ’DAN CEM YILMAZ PAYLAŞIMI

Cem Yılmaz’ın kendisine yaptığı bu göndermeyi beğenen Gökhan Özoğuz, Twitter hesabı üzerinden komedyenin laflarıyla ilgili olarak: “Ya mükemmel, Cem Yılmaz’a bak 100 yılda bir gelenlerden diyorum” yorumunu yaptı.