Cem Yılmaz'ın yeni filmi Türkiye'de bir ilk olacak

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Türkiye'de bir ilk olacak
Güncelleme:

Zafer Algöz, Cem Yılmaz'ın yakında çekimlerine başlayacağı yeni projesi Kara Komik Filmler'le ilgili, ''Cem bu kez farklı bir şey yapacak. Türkiye’de ilk'' dedi

Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıyan Zafer Algöz, üzerindeki AROG filmi için bastırılan tişörtle dikkatleri çekti. Eskiyen tişörtünün film çekimlerinden hatıra olduğunu söyleyen Zafer Algöz ''Genelde her filmde böyle bir şey bastırıyoruz ekip çalışanları için sonra onları hatıra olarak saklıyorum'' dedi.

Cem Yılmaz'ın yakında başlayacak ve aynı seansta birbirinden bağımsız iki filmi içeren Kara Komik Filmler adlı projesinde yer alacağını açıklayan oyuncu, ''Yine aynı kadro mu?'' sorusuna ise gülerek ''Evet kadroda varız. 'Yine aynı adamlar var mı?' diye soracaksınız? Evet yine aynı adamlar'' diye yanıt verdi.

Türkiye'de ilk kez böyle bir projenin uygulanacağını belirten Zafer Algöz, ardından filmle ilgili detayları şu sözleriyle açıkladı:

"13 Ağustos’ta çekimlere başlıyoruz İstanbul’da. Yine komedi tarzında bu kez farklı bir şey yapacak. Kara Komik Hikayeler diye bir film. 60 dakikada bir film seyredeceksiniz ikinci arada başka bir 60 dakikalık başka bir film izleyeceksiniz. İki bağımsız filmi bir seansta yapacak. Türkiye'de ilk dünyada var mı bilmiyorum?"

Zafer Algöz "Şu anda kadroda ben, Özkan Uğur, Can Yılmaz var. Ayrıca Ozan Güven'in de küçük bir rolü olacak. Defne de kızı da kadroda yok, henüz kadın oyuncu belli değil'' dedi.

Son filmi Arif v 216 ile 5 milyona izleyici rakamına ulaşan Cem Yılmaz; Karakomik Filmler'in Ocak ve Mart'te 4 hikayesi ile vizyonda olacağını açıklamıştı.