''Ciciş Esra'', Esra Ersoy'dan çocuğa cinsel istismar davasıyla ilgili ilk açıklama

''Ciciş Esra'', Esra Ersoy'dan çocuğa cinsel istismar davasıyla ilgili ilk açıklama
Güncelleme:

Magazin kamuoyunda "Ciciş kardeşler" olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerin büyüğü olan Esra Ersoy'un 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davayla ilgili sessizliğini bozdu.

Bodrum'da 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl 1 ay hapse mahkum edilen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Esra Ersoy'dan ilk açıklama geldi. Ersoy, "Hakkımdaki yargı süreci devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda ‘Ciciş kardeşler’ olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, Bodrum'da 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl 1 ay hapse mahkum edildi. Mahkeme, Ersoy hakkında yakalama kararı çıkardı.

"SUÇ İŞLEMEDİM"

Mahkeme kararından sonra açıklama yapan Esra Ersoy, "Ben masumum herhangi bir suç işlemedim. Mağdur olan taraf benim. Karşı taraf hakkında şikayetim bulunmaktadır. Hakkımdaki yargı süreci devam ediyor" ifadelerini kullandı.

"KESİNLEŞMİŞ BİR KARAR YOK"

 Esra Ersoy'un avukatı Merve Uçanok da konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Müvekkilimiz Esra Ersoy'un 22 Temmuz 2021 tarihinde Bodrum'da bir otelde başına gelen olay ve bu olay hakkında devam eden yargılamaya dair yapılan haberlere ilişkin açıklama yapma gereği hasıl olmuştur. Bu aşamada yargı süreci devam etmektedir. Henüz kesinleşmiş bir karar bulunmamaktadır" denildi.

''Ciciş Esra'', Esra Ersoy'dan çocuğa cinsel istismar davasıyla ilgili ilk açıklama - Resim : 1

''Ciciş Esra'', Esra Ersoy'dan çocuğa cinsel istismar davasıyla ilgili ilk açıklama - Resim : 2