Cicişler'den Ahmet Hakan'a: Mesajların hala duruyor

Cicişler'den Ahmet Hakan'a: Mesajların hala duruyor

Havalimanı saldırısının ardından kutsal topraklara gideceklerini açıklayan ve eleştiri oklarının hedefi olan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler gündemdeki yerini koruyor...

Attıkları her adımı paraya çeviren ve ‘cicişler’ olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, 28 Haziran’da Atatürk Havalima’nında  44 kişinin hayatını kaybettiği hain terör saldırısı sonrasında, Türkiye’den dua etmek için kutsal topraklara gideceklerini açıkladılar.

Sosyal medyada seksi pozlarıyla bildiğimiz ünlü kardeşler tesettür kıyafetlerle çekilmiş fotoğraf ve videolarını sosyal medyadan ‘Türkiye için dua etmeye gidiyoruz’notuyla paylaşmıştı .Esra-Ceyda Ersoy’un alışılmışın dışındaki bu fotoğrafı sosyal medyada sert eleştirilerin hedefi oldu.

Reklam yaptığı söylenen Ersoy kardeşlere tepki gösterenlerden biri de Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan olmuştu. Ahmet Hakan, dünkü köşesinde bu konuyu yazmış  cicişlerin hem yasla, hem de dinle dalga geçtiğini söylemişti.

esra-ceyda-ersoy-dua-a05ca507a3e50bb79a89.jpg

CİCİŞLERDEN AHMET HAKAN’A SERT YANIT

Hakan’ın yazısına sinirlenen Ersoy kardeşler, ünlü yazarı mahkemeye verdiklerini duyurdu ve Ahmet Hakan’ın geçmişte kendileriyle ilgilendiğini ancak kendilerinin Hakan’a yüz vermediklerini vurgulayan şok sözler yazdılar.

esraceydajpgojozjlps.jpg