Cihan Almanya’yı büyüledi

Cihan Almanya’yı büyüledi

“Almanya Süper Starını Arıyor”a 13 yaşındaki Cihan Karaca damgasını vurdu.

Alman RTL Televizyonu’nun sevilen yarışma programlarından “Almanya Süper Starını Arıyor”a 13 yaşındaki Cihan Karaca damgasını vurdu. Alman müzisyen Dieter Bohlen, şarkısının sonunda Cihan’ı dakikalarca alkışladı.

“ALMANYA Süper Starını Arıyor” programı, bir Türk çocuğun müthiş performansına sahne oldu. Hem rakipleri hem de jüri üyeleri, 13 yaşındaki Cihan’ın performansı karşısında hayrete düştü. Son günlerin en popüler seslerinden Adele’in “Rolling in the Deep” adlı şarkısını okuyan Cihan, jüri üyeleri Silvie van der Vaart, Motsi Mabuse ve Dieter Bohlen’i kendine hayran bıraktı. Bohlen, şarkının sonunda Cihan’a “Harika söyledin. Zor bir şarkıyı bundan daha iyi söyleyen olamazdı” diye iltifat etti. Almanya’nın Gosslar kentinde yaşadığını ve 13 yaşında olduğunu söyleyen Cihan Karaca, Bohlen’in niçin yarışmaya katıldığı sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Şarkıcı olmak istiyorum, şarkı söylemek için de buradayım. Eğer başarısız olursam okuluma gider liseyi bitiririm. Ama okulla aram pek iyi değil. Onu hiç konuşmayalım.” Bunun üzerine Bohlen “Hem şarkı söyle hem de okulunu bitir. İkisini bir arada yaparsan daha iyi olur” tavsiyesinde bulundu.
Hollandalı ünlü futbolcu Rafael van der Vaart’ın eşi Silvie van der Vaart ise Cihan’a “Harikasın” diye destek verdi. Mabuse’nin yorumu da “Çok güzel söyledin. Adele’in bu parçasını son günlerde herkes söylüyor, fakat senin gibi yorumlayanı görmedim” oldu. Cihan, performansının sonunda üç üyenin “evet” oyuyla bir üst tura geçti.  (Hürriyet)