Çılgın Sedat ve eşi koronavirüse yakalandı, ''kim bakacak'' diye ağladı

Çılgın Sedat ve eşi koronavirüse yakalandı, ''kim bakacak'' diye ağladı
Güncelleme:

Çılgın Sedat lakaplı şarkıcı ve eşi Özlem Kapurtu, koronavirüse yakalandı. Engelli oğlunu düşünen Kapurtu süreci anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

2005 yılında dünya evine giren şarkıcı Sedat Kapurtu ve eşi Özlem Kapurtu, koronavirüse yakalandı. Dün Lerzan Mutlu'nun Uçankuş TV'deki canlı yayınına görüntülü olarak bağlanan acılı anne, dakikalarca gözyaşı döktü.

Evliliklerinden Siraç ve Yağız ismini verdikleri iki oğulları bulunan Çılgın Sedat ve eşi hasta oldukları dönemde engelli çocuklarının bakımı için korkularını vurguladı. 14 yaşındaki engelli oğlu Siraç’ın koronavirüs testinin negatif çıktığını söyleyen acılı anne, şunları söyledi:

''Biraz nefes almakta zorlanıyorum. Bu karantina döneminde negatif olduğundan onun bakıma ihtiyacı var. Kim bakacak, nasıl bakacağız?''

''Onun yemek yemesi gerekiyor. Birisi bana şunu söylesin, inanıyorum ki benim gibi bir sürü engelli annesi var ve çaresiz. Biz çocuğumuzu nereye bırakacağız? Bakın ilaçlarını ve yemeğini elimizle veriyoruz. Onun günlük bakıma ihtiyacı var ve kimseyi tanımıyor.''

"Kızımız negatif. Hastalığın kuluçka süresi var ben de bu süreçte yaptırdığımda negatifti ama sonra pozitif oldu. Ben bu süreçte çocuğumu kime bırakacağım? Çocuğumu tanımayan biri ona bakamaz. 

''Ben şu şartlarda zor nefes alıyorken hasta çocuğum ne yapar? Engelli bireyler için bir şey yapılmıyor. Sıraç bizimle kalıyor.'' 

''Benim imkanım olduğu için odalara dağıldık ama diğer aileler için çok zor. Keşke dışarıda kağıt toplasaydım da oğlum böyle olmasaydı. Hayat sizi her şeyi alıştırdığı için biz de alıştık."