Cinsel içerikli film yıldızı kutsal mekanda film çektiği için tutuklandı

Cinsel içerikli film yıldızı kutsal mekanda film çektiği için tutuklandı
Güncelleme:

Nijeryalı yetişkin film yıldızı Tobiloba Jolaosho, ülkede kutsal kabul edilen Osun-Osogbo'da çekim yaptığı için tutuklandı.

Nijerya polisi, yetişkin film yıldızı Tobiloba Jolaosho'nun, ülkede kutsal kabul edilen Osun-Osogbo'da cinsel içerikli film çekimi yaptığı için tutuklandığını duyurdu. "Osun tanrısının evi" olduğuna inanılan ormanlık alan, Birleşmiş Milletler'in de Dünya Mirası Listesi'ne aldığı bir bölge.

Polis, "Kral Tblak HOC" olarak bilinen erkek yetişkin film yıldızı Jolaosho'nun bu ormanda pornografik bir film çektiği suçlamaları sebebiyle yakalandığını duyurdu. Jolaosho'nun avukatı henüz tutuklamayla ilgili bir açıklama yapmadı.

Jolaosho, ülkede çok sayıda takipçisi olan popüler bir cinsel içerikli film yıldızı. Ormanda çektiği ve bazı parçalarını sosyal medya hesaplarında paylaştığı filmde, Osun tanrısına inananların giydiği beyaz kaftanlardan giyerken görülüyor.

Ünlü film yıldızının çekimi ne zaman yaptığı ya da ormana nasıl girdiği bilinmiyor. BBC'ye konuyla ilgili bilgi veren polis sözcüsü Opalola Yemisi, soruşturma tamamlandıktan sonra Jolaosho'nun "toplum huzurunu bozmaktan" mahkeme önüne çıkacağını söyledi.

2003'te UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi'ne alınan bölge, dünya çapında da ilgi çekiyor. Her yıl düzenlenen festivale dünyanın farklı yerlerinden binlerce kişi katılıyor. Festivalin 600 yıldır her sene yapıldığı düşünülüyor.

Etiketler Tobiloba Jolaosho