Çıplak fotoğrafları sızdırılan Aslı Bekiroğlu harekete geçti

Çıplak fotoğrafları sızdırılan Aslı Bekiroğlu harekete geçti
Güncelleme:

Oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun müstehcen görüntüleri internete sızdırıldı. Ünlü oyuncu, fotoğrafları paylaşan kişiler hakkında şikayetçi olduğunu duyurdu. Sosyal medyanın gündemine oturan olaya ünlü isimler de sessiz kalmadı.

Sosyal medyada çektiği kısa videolarla adını duyurduktan sonra Jet Sosyete ve Benim Tatlı Yalanım gibi projelerde rol alan genç oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan'ın müstehcen görüntüleri ifşa oldu. Bekiroğlu, görüntülerin internette yayılmasının ardından fotoğrafları paylaşan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİ İFŞA OLDU
Fotoğrafları hacklenen ve çoğu müstehcen görüntüsü ifşa olan Aslı Bekiroğlu, fotoğrafların kısa sürede gündem olmasıyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaparak görüntülerini yayan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Oyuncu bu kişilere maddi ve manevi tazminat davası açacağını da sözlerine ekledi.

Bekiroğlu, "Hakkımda hakarette bulunan, kişilik haklarıma zarar veren, yayan, paylaşan tüm sayfalar ve kişiler tespit edilmiş ve hepsiyle ilgili yasal süreç başlamıştır. Hepimize nasıl dava açıcak diye düşünmeyin, açtım. Mahkemenin başka işi yok mu diye düşünmeyin. Bu büyük bir suç, bir tecavüz ve adalet benden yana. Bu süreçte yanımda olan herkese binlerce kez teşekkür ederim. Sizler sayesinde ayaktayım" ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DETSEK MESAJLARI YAĞDI
Tepki mesajlarının yanı sıra binlerce destek mesajı alan oyuncuya meslektaşlarından da mesaj yağdı. Birçok ünlü isim, kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak Aslı Bekiroğlu'na destek oldu. Aykübe Pusat, Selin Şekerci, Melis İşiten, Demet Özdemir, Nur Fettahoğlu, Hayrettin, Kaan Yıldırım, Seçkin Özdemir, Aslı Enver, Furkan Palalı, Atakan Işıktutan, İrem Derici, Dilan Deniz Çiçek, Ece Begüm Yücetan, Bartu Küçükçağlayan, Aslı İnandık, Ümit Kantarcılar ve Hasibe Eren gibi birçok ünlü isim "Siber Suça Ortak Olma" etiketi altında Bekiroğlu'na destek oldu. Aslı Bekiroğlu da kendisine destek olan ünlü isimlerin paylaşımlarını Instagram hesabından yayınlayarak teşekkür etti.

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?
Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun oldu. Vine isim sosyal medya paylaşım sitesinde yayınlandığı videolarla üne kavuşan Aslı Bekiroğlu, ardında dizi ve sinemalarda boy gösterdi.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Adı mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete gibi yapımlarda yer aldı. Aslı Bekiroğlu, son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna karakterine hayat verdi.

Seçiniz...