Çukur'a sürpriz transfer ! Diğer dizideki rolüyle geliyor

Çukur'a sürpriz transfer ! Diğer dizideki rolüyle geliyor
Güncelleme:

Fenomen dizi Çukur ve Çarpışma, izleyenlerine büyük bir sürprize hazırlanıyor. Çarpışma'nın Veli'si Onur Saylak, aynı rolle Çukur'a misafir oyuncu olacak.

Reyting rekortmeni Çukur ve sevilen dizi Çarpışma'dan sürpriz işbirliği. Çarpışma'nın Veli'si Onur Saylak, Çukur'a konuk oyuncu olarak katılacak. Dizinin yıldız oyuncusu Onur Saylak da, Çukur'a katılarak kendi dizisinin reytinglerde üst sıralara tırmanmasını hedefleyecek.

Pazartesi günleri reytingleri altüst eden Çukur dizisine, Perşembe günleri yayınlanan Çarpışma dizisinden bir karakter katılacak. Konuk olarak Çukur'a katılacak yıldız oyuncunun Çarpışma'nın reytingini de yükseltmesi bekleniyor.

Aynı karakterle diziye dahil olacak
Genellikle Amerika'da spin off adıyla uygulanan diziler arası oyuncu değişimine, Çarpışma'nın Veli'si Onur Saylak dahil oldu. Onur Saylak, önümüzdeki bölümlerde Çukur'a dahil olarak Çarpışma dizisinde canlandırdığı Veli karakterini canlandıracak.

Dizinin reytingleri yükseltecek
Dün akşam yeni bölümü yayınlanması beklenen Çarpışma dizisi, Cumhurbaşkanı Özel programı nedeniyle yayınlanmamıştı. Öte yandan Çarpışma için, yayınlandığı ilk bölümlerle düşük reyting sebebiyle final yapacağı iddiası ortaya atılmıştı.

Dizinin yıldız oyuncusu Onur Saylak da, Çukur'a katılarak kendi dizisinin reytinglerde üst sıralara tırmanmasını hedefleyecek.