Çukur'da yeni savaş başlıyor !

Güncelleme:

Çukur dizisinin merakla beklenen 83. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çukur'un yeni bölümünde Mahsun Yamaç’ı, Çağatay konusunda uyarıyor. Cumali ise Azer’in evinde kalan Karaca’yı geri getirmek için harekete geçiyor.

Çukur’un 13 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek 3. sezonun 16. bölümünde Çağatay Erdenet’in oyuna girmesiyle birlikte kartlar yeniden dağıtılacak. Yamaç’ın Çağatay karşısında ne yapacağı merak konusuyken Yamaç’tan önce davranan Azer herkesi şaşırtacak.

Gizemli Erdenet ailesini en iyi tanıyan Efsun, Çağatay’ın sürpriz ziyaretiyle köşeye sıkışacak.

Bir yandan yeni düşmanlarıyla baş etmenin yolunu arayan Koçovalılar bir yandan da Karaca’yı Azer’in evinden almaya çalışan Cumali’yi sakinleştirecek.

Karaca’nın Cumali’nin karşısında durduğu anlar nefesleri kesecek. Vartolu’nun Türkiye’ye dönmeye çalışırken tanıştığı bir isim geçmişle ilgili yeni sorular doğuracak.

Uzun bir maceranın sonunda babasının katilini öğrenen Vartolu’nun tepkisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.

SEVİLEN MÜZİSYEN, VARTOLU İLE SAADET'İN BULUŞMASINA TANIKLIK EDECEK

'Kalbim Çukurda'nın yanı sıra 'Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme', 'Sen Gel Diyorsun (Öf Öf)' ve 'Ela Gözlüm' gibi birçok şarkısıyla 'Çukur'un geçmiş bölümlerinde yer alan Adrian, Vartolu ile Saadet'in uzun zaman sonra ilk defa buluştukları sahnede yer alacak.

Çekimler sırasında keyifli anların yaşandığı sette Adrian, Erkan Kolçak Köstendil ve Boncuk Yılmaz ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 'Çukur'un merakla beklenen yeni bölümü 13 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da Show TV'de ekranlara gelecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürel gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Perihan Savaş ve Nur Sürer yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ferit Kaya, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Ahmet Melih Yılmaz, Emrullah Çakay, Gizem Ergün eşlik ediyor.