Cumhurbaşkanlığı'nın 29 Ekim davetine katılmayan Cem Yılmaz'a tepki

Cumhurbaşkanlığı'nın 29 Ekim davetine katılmayan Cem Yılmaz'a tepki
Güncelleme:

Oyuncu Hasan Kaçan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim davetine katılmayacağını duyuran ünlü komedyen Cem Yılmaz'a tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 29 Ekim Cumhuriyet'in 96. yıl dönümü nedeniyle resepsiyon düzenlendi.

29 Ekim daveti için basılan davetiye eline ulaşan Cem Yılmaz "29 Ekim Cumhuriyetimizin 96. yıldönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm. Çok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun" diyerek geceye katılamayacağını duyurdu.

Yılmaz'a ilk tepki ise Hasan Kaçan'dan geldi.

"BAĞIŞLARI GÖZÜNÜZE SOKMAYI BORÇ BİLİRİM"

Yılmaz'ın paylaşımında Mehmetçik Vakfı'na yapacağı bağışı vurgulaması Ekmek Teknesi dizisiyle adından söz ettiren Hasan Kaçan'ı kızdırdı.

Kaçan, Yılmaz'ın tweetine "Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösterimin gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım. Mehmetçik Vakfı'na bağışladığım bağışın Mehmetçik Vakfı'na hayırlı olmasını diliyor, Mehmetçik Vakfı'na yaptığım bu bağışı daha önce yaptığım bağışlar gibi gözünüze sokmayı bir borç biliyorum" diyerek tepki gösterdi.

Seçiniz...