Defne Samyeli'nden jet yanıt

Defne Samyeli'nden jet yanıt

Eren Talu'nun sadakatsizlikle suçladığı eşi Defne Samyeli bu iddiaya yanıt verdi...

“Beni ’Senin hayatını söndürürüm, rezil ederim, bir daha TV’ye çıkamazsın’ diye tehdit ediyordu”

Vatan'dan Gülşen Yüksel'in haberine göre spiker Defne Samyeli ile mimar eşi Eren Talu arasında sular durulmuyor. Talu’nun eşini sadakatsizle suçlayıp karşı dava açması taraflar arasındaki gerginliğini iyice arttırdı. Samyeli boşanma davası açtığı Talu’nun ihanet iddialarına avukatı Ayşegül Andıç aracılığıyla cevap verdi. Talu’nun tüm iddialarını yalanlayan avukat Andıç VATAN’a açıklamalar yaptı: Talu’nun iftira niteliğindeki iddialarına karşı tüm hukuki yollara başvuracağız. Elbette ki böyle bir iftirayla karşı karşıya kaldığı için, üstelik bu iftirayı dile getiren de yıllardır her koşulda yanında olduğu, maddi manevi desteklediği 14 yıllık eşinden geldiği için çok üzgün. Eren Talu hakkında hiç açıklama yapmamasının sebebi, çocuklarının yıpranmaması, geçmişine ve evliliğine olan saygısını korumak istemesinden kaynaklanıyor.

Eren Talu’nun bu hukuken iftira ve hakaret niteliğini taşıyan açıklamalarının tazminat ve nafaka ödememe gayretinden kaynaklandığı açıktır. Bu hareketler korkutma ve sindirme amacı taşımaktadır. Özellikle bu sebeple hiçbir davamızdan vazgeçmeyeceğiz. Yarın (bugün) sabahtan itibaren bütün yasal haklarımız için harekete geçeceğiz. Mahkeme, uzaklaştırma kararını sunduğumuz deliller üzerine müvekkilimi korumak için verdi. Eren Bey’in Defne Hanım’ı basın, telefon, elektronik haberleşme araçlarıyla rahatsız etmesi ve eve yaklaşması kesinlikle yasak. Bunu şu anda ihlal ediyor. Biz konuşma ve uzaklaştırma yasağını, şimdiye kadar Talu’nun yaptıklarını belgeleyerek, bunun için aldık. Çünkü Defne Hanım ’Senin hayatını söndürürüm, Basına rezil ederim, bundan sonra televizyona çıkamazsın“ şeklinde tehdit ediliyordu.

Takdir kamuoyunun

Müvekkilimin seviyeli ve düzgün yaşam biçimi herkesin malumudur. Ancak mimar Eren Talu’yla ilgili son günlerde basında fotoğraflarıyla yer alan müvekkilimin de bu yıl içerisinde yeni vakıf olduğu gerçekler göz önüne alındığında aynı şeyi Talu için söylemek mümkün değil.”

‘İHANETİN BELGESİ VAR’ DEMİŞTİ

Eren Talu’nun Heaven isimli bar çıkışı bir kadınla çekilen fotoğrafları evliliğinin sonunu getirmişti. Samyeli ’psikolojik şiddet görüyorum’ diyerek boşanma davası açıp, 1 milyon 500 bin TL’lik tazminat talebinde bulunmuştu. Eren Talu da 3 gün önce mahkemeye sunduğu cevap dilekçesinde eşini sadakatsizlikle suçlayıp ” Çocuklarımın velayetini bana vermezse ve tazminat davasından vazgeçmezse bu ihanetin delilerini mahkemeye sunacağım. Elimde telefon kayıtları var“ demişti.