Deliormanlı geliyor !

Deliormanlı geliyor !

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF Pictures’ın yaptığı filmin senaryosu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi tarafından kaleme alınan Deliormanlı'da Sarp Levendoğlu şampiyon bir boksörü canlandıracak...

Sinema severler tarafından büyük beğeni toplayan “2 Süper Film Birden”, “Aşk Tutulması”, “Aşk Geliyorum Demez” ve “Çakallarla Dans” serisi gibi sevilen filmlerin yönetmeni Murat Şeker, nefesleri kesecek bir boks filmiyle geri dönmenin hazırlığında.

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF Pictures’ın yaptığı filmin senaryosu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi tarafından kaleme alınırken, filmin başrolünü Avrupa Şampiyonu bir boksörü oynayacak olan Sarp Levendoğlu üstleniyor.

Çekimleri Kasım ayında başlayacak olan filmin cast çalışmaları sürerken, filmin yapımcısı Uğur Şeker, Sarp Levendoğlu’nun partnerinin sürpriz bir isim olacağını söyledi.

FOTOĞRAFLARLA DELİORMANLI - FOTO-GALERİ

Yönetmen Murat Şeker ise, “Bugüne kadar yaptığım filmlerin dışında bu kez aksiyon türünde bir filmle sinema severleri buluşturmayı hedefliyoruz. Yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığımız bu proje her yönüyle Türk Sineması’na farklı bir soluk getirecek diye düşünüyoruz” dedi.

“Deliormanlı” sinema filminin ön çalışmaları devam ederken, başrol oyuncusu Sarp Levendoğlu, canlandıracağı Savaş Türkyılmaz karakteriyle ringe çıktı ve Muhsin Akgün’ün objektifine poz verdi.