Demet Akalın Pınar Gültekin için attığı skandal tweetini savundu

Demet Akalın Pınar Gültekin için attığı skandal tweetini savundu
Güncelleme:

Türkiye'yi yasa boğan Pınar Gültekin'in ardından attığı, "O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile. Beton dökmek ne ya" tweetini savundu. Akalın'a sosyal medyada büyük tepki gösterildi.

Şarkıcı Demet Akalın öldürülen Pınar Gültekin için attığı tweetiyle herkesin tepkisini çekti. Twitini savunmaya çalışan Demet Akalın'a Datça Belediyesi de kapak niteliğinde bir mesaj attı.

Türkiye üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in Muğla'da eski sevgilisi tarafından vahşice katledilmesinin şokunu yaşarken Demet Akalın, kaş yapayım derken göz çıkardı. Genç kız için attığı tweetle herkesin tepkisini çeken Demet Akalın, yaptığı gafı düzeltmeye çalıştı. İşte Demet Akalın'ın tepki çeken tweeti ve ünlülerin tepkileri:

Evli ve bir kız çocuğu babası olan katil Cemal Metin Avcı'nın ifadesi ortaya çıkınca ise okuyanların kanı dondu. Kıskançlık yüzünden yaptığını itiraf eden katil Cemal Metin Avcı'nın söylediklerinin ardından Demet Akalın ve Haluk Levent'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar da tepki çekti. Katil Cemal Metin Avcı, Pınar Gültekin'i boğarak öldürmenin ardından bir varile koyarak üzerine beton döküp toprağa gömdü. Demet Akalın, bunun üzerine sosyal medya hesabı Twitter üzerinden oldukça densiz bir paylaşım yaptı.

Demet Akalın, Twitter'dan, "O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile. Beton dökmek ne ya" yazdı. Akalın'ın bu paylaşımının ardından eleştiriler hızla geldi.

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Sana göre sorun uzun, iri olması ve beton dökülmesi mi? Sence daha kolay yolları mı tercih etmeliydi canavar?" diye sorması üzerine bir tweet daha atan Akalın, "İfadesinde kıskançlık krizine girdim diyor. Ulan hangi kriz hangi delilik betonu aklına getirir. Ona istinaden yazıyorum" dedi.

Datça Belediyesi'nden sert gönderme

Demet Akalın'ın 'densizlik' olarak nitelenen tweetine en şık tepki Datça Belediyesi'nin resmi twitter hesabından geldi. Hesaptan yapılan paylaşımda Demet Akalın'ın sözleri retweet edilip "Tatil için bizi hiç tercih etmemiş olmanızdan mutluluk duyuyoruz. Umarız tercihiniz hiç değişmez...' yazıldı.

Demet Akalın'dan skandal Pınar Gültekin paylaşımıDemet Akalın'dan skandal Pınar Gültekin paylaşımı

Demet Akalın ve Haluk Levent'e tepki yağıyorDemet Akalın ve Haluk Levent'e tepki yağıyor