Demet Akalın "uçak" haberine ateş püskürdü

Demet Akalın "uçak" haberine ateş püskürdü

Demet Akalın kendisi hakkında yazılan "uçakta pişti" haberine ateş püskürdü.

Demet Akalın eşiyle birlikte Bodrum'dan dönerken uçakta İbrahim-Demet Kutluay çifti ile karşılaştığı yönünde bugün bir gazetede çıkan habere haberlere sosyal medyadan yanıt verdi.

Demet Akalın eşi Okan Kurt ile birlikte Bodrum'dan dönerken uçakta, eski sevgilisi İbrahim-Demet Kutluay çifti ile karşılaştı haberlerine Twitter'dan tepki gösterdi.

AYNI UÇAKTA YOLCULUK YAPTILAR

Bugün bir gazetede yayınlanan habere göre, Demet Akalın ve İbrahim Kutluay, ilişkilerinin sona ermesinden yıllar sonra uçakta karşılaştı. Bodrum dönüşü eşi Okan Kurt'la İstanbul uçağına binen Akalın, hemen önündeki koltukta eşi ve kızıyla oturan Kutluay'ı görünce şoke oldu.

Aynı şaşkınlığı Kutluay ailesi de yaşadı. Demet-İbrahim Kutluay çifti onları görmezden gelirken, Demet Akalın ise hosteslere eşiyle beraber başka bir koltuğa geçmeyi istediklerini söyledi. Ancak uçak dolu olduğundan çift aynı koltukta yolculuğa devam etmek zorunda kaldı."

"3. SINIF BULVAR GAZETESİ GİBİSİNİZ!"

Demet Akalın Twitter hesabından bu haberlere verdiği tepkide şunları söyledi:

"3. sınıf bulvar gazeteleri gibisiniz! "Uçakta Alllah'ın kulu gelse yerimi değiştirin demedim, demem!!! Tam teyyaree haber! Uydurmaa! Yemeyeceğin haltı da yazmıyacaksın kardeş!! Hiç umrunda olmayan adam iki ay sonra haber yaptrmaz! Adam dedim tabi anlayana!!!!"