Demet Akalın'dan Berkay'a: Hanımını sustur !

Demet Akalın'dan Berkay'a: Hanımını sustur !
Güncelleme:

Demet Akalın ve Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin arasındaki hediye saat krizi büyüyor. Akalın, Berkay'ın ''Demet bizim ablamız, eşimi polimiğe karıştırmaması lazımdı'' sözüne ''Hanımını sustur'' diyerek karşılık verdi.

Demet Akalın, Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e doğum hediyesi olarak Rolex marka saat hediye etmişti. Özlem Ada Şahin ise saatin kendisine büyük geldiğini söyleyerek değiştirmek istedi. Mağaza yetkililerinden durumu öğrenen Akalın, Instagram hesabından Özlem Ada Şahin'e veryansın etti. Büyüyen saat krizine Berkay'ın da dahil olmasından sonra Akalın'dan ilginç bir çıkış geldi.

"HANIMINI SUSTUR"
Berkay eşiyle sosyal medya üzerinden polemiğe giren Akalın'a "Demet bizim ablamız ama hediyesinin peşine düşmemesi, eşimi de polemiğe karıştırmaması lazımdı" dedi. Akalın ise Berkay'ın sözlerine sert çıktı. Akalın "Berkay hanımını sustur. Bir kadın adamı vezir de eder, rezil de" dedi.

Saat krizi büyüyor ! Demet Akalın ile Berkay'ın eşi birbirine girdiSaat krizi büyüyor ! Demet Akalın ile Berkay'ın eşi birbirine girdi