Demet Akalın'dan ''Hadise'' paylaşımı

Demet Akalın'dan ''Hadise'' paylaşımı
Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın, daha önce ''Onun kocası yok'' diyerek hedef aldığı Hadise'nin evlendiğini öğrenince sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mutluluklar diledi.

Sivri diliyle tanınan Demet Akalın, geçtiğimiz sene Hadise'nin Instagram'daki takipçi sayısının 10 milyonu geçtiğini görünce "Ay yazık ona. Ben araştırttım, milyoncuk bile değil. Kocası da yok milyoncukları da" diyerek tartışmanın fitini ateşlemişti. Ancak ikili, tartışmanın dozunu artırmadan sorunları çözerek aralarındaki buzları eritmişti.

"BAYAN DİNÇERLER, ÇOK MUTLU OLUN"
Demet Akalın, "Kocası yok" dediği Hadise'nin dün akşam Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturduğunu görünce sessiz kalamadı. Instagram hesabından çiftin bir fotoğrafını paylaşan Akalın, "Bayan Dinçerler, çok mutlu olun" notunu düştü.

Demet Akalın'dan ''Hadise'' paylaşımı - Resim : 1

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER
Geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nişanlanan Hadise, dün akşam Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturdu. Çift, basına görüntü sızmaması için konuklardan ve çalışanlardan fotoğraf ve video çekmemelerini istedi. Gözlerden uzak evlenen ikili, çıkan haberlerin ardından da hiçbir açıklama yapmadı.

 

Etiketler demet akalın hadise