Demet Özdemir'den ''düğün'' açıklaması

Demet Özdemir'den ''düğün'' açıklaması
Güncelleme:

Oğuzhan Koç ile evlenmeye hazırlanan Demet Özdemir, Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden güzel oyuncu, düğün hakkında açıklamalarda bulundu.

Birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Demet Özdemir, Bebek'te görüntülendi. Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığında olan Demet Özdemir, basın mensupları ile sohbet etti.

"Yaza hazırlık mı var?" sorusuna yanıt veren Özdemir, "ok, spor değil aslında bu omurilik masajı gibi bir şey. Arkadaşımın yeri, öyle bir denedim. Güzeldi. O yüzden ben de deneyimliyorum, güzel şeyleri paylaşmayı seviyorum. Yaza hazırlık için daha vaktim var. Yoğun set programı olunca tabi ki ihtiyacımız oluyor böyle şeylere. Güzel, yoğun bir tempoda çalışıyoruz" dedi.

Düğün hazırlıklarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Özdemir, "Şu an set başladığı için çok da hızlı yol alamıyoruz. Aslında her şey böyle bir rahatlığa da erdi. Zaten beraberiz sizlerle, paylaşacağız. Gizleyip saklayıp 'Şurayı hedef gösterdiler, ama orada evlendiler' gibi bir şey yok. 'Dört gün dört gece' gibi bir şey de yok, anca iki gün olursa olur. Bir günü arkadaşlarımızla oluruz. Ama hiç kesin bir durum yok" şeklinde konuştu.