Deniz Akkaya ''bu çocukları zehirlesek...'' dedi ortalık karıştı

Deniz Akkaya ''bu çocukları zehirlesek...'' dedi ortalık karıştı
Güncelleme:

Sosyal medya hesabından bir köpeğe uygunsuz hareketler yapan çocukların fotoğraflarını paylaşan Deniz Akkaya, 'bu çocukları zehirlesek...' şeklinde bir yorumda bulununca sosyal medyada 'Deniz Akkaya haddini bil' başlığı gündem oldu.

Eski model sosyal medya hesabından bir sokak köpeğini taciz eden çocukların fotoğraflarını paylaşarak, "Ee şimdi bu çocukları zehirlesek sıkıntı olur mu? Bir masum hayvanı taciz etmeye meyilli bu çocuklar kimindir? Nasıl yetiştirilmektedir. Sayın Cumhurbaşkanım biz de bu çocukların toplatılmasını talep ediyoruz. Geleceğin tecavüzcüleri yetişiyor!" notunu düştü.
 
 Akkaya, "Bu çocukların aileleri bulunmalı ve devlet kurumları tarafından bu sapkın, taciz ve şiddet içeren tavırları nereden kopyaladıkları öğrenilmeli! Ben hayatımda böyle korkunç bir görüntü görmedim. Bu çocukların ruhlarını kimler kirletmiş!" dedi.
  
PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ
 
Deniz Akkaya'nın çocukları merkeze alan bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Fotoğraf üzerinden çocuklar hakkında böylesine sert ifadeler kullanan Akkaya'ya sosyal medya kullanıcıları tepkilerini 'Deniz Akkaya haddini bil' başlığı altında gösterdi.

deniz akkaya bu çocukları zehirlesek paylaşımı