Deniz Akkaya'dan bağış kampanyası başlatan Enes Batur'a sert tepki

Deniz Akkaya'dan bağış kampanyası başlatan Enes Batur'a sert tepki
Güncelleme:

Youtuber Enes Batur, orman yangınları sonrası fidan bağışı kampanyası başlattı. Her 100 beğeni için 2 fidan dikeceğini duyuran Batur'a, Deniz Akkaya'dan sert tepki geldi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan yangınları söndürme çalışmaları devam ederken, turizm beldeleri başta olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerinde yangınlar çıkmaya başladı. Ormanları yeniden ağaçlandırmak isteyen vatandaşlar ise Tema Vakfı'na fidan bağışı yapmaya başladı.

BEĞENİ KARŞILIĞINDA FİDAN BAĞIŞI YAPACAK
YouTube'da yayınladığı videolarla fenomen olan Enes Batur ise bağış konusunda ilginç bir paylaşım yaptı. Twitter hesabından takipçilerine seslenen fenomen, "Ülkemizin geleceği için fidan bağışını, yapabilen yapamayan herkes adına yapmak istiyorum. Bu tweetin alacağı her 100 FAV için 2 fidan dikiyoruz" dedi.

DENİZ AKKAYA TEPKİ GÖSTERDİ
Enes Batur'un paylaşımından rahatsız olan manken Deniz Akkaya ise Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Hep söylüyorum bu dönemin insanı like ve fav bağımlısı. Bu alkolden, uyuşturucudan daha tehlikeli. Geçen günlerde ne güzel işler yaptın, oldu mu şimdi bu? Sen yap güzel bir orman, alkışın, like ve fav'ın alası milli servete yaptığın bu yatırımla tüm ülkeden gelir" ifadelerini kullandı.

Deniz Akkaya'dan bağış kampanyası başlatan Enes Batur'a sert tepki - Resim : 1