Deniz Seki muradına ulaştı

Deniz Seki muradına ulaştı
Güncelleme:

Zayıflamak için mide küçültme ameliyatı olmak için doktorunun tavsiyesiyle 90 kiloya çıkan Deniz Seki sonunda muradına erdi.

Günden güne artan kilosu ile dikkati çeken Deniz Seki, 90 kiloya kadar çıkmıştı. Doktorlar "Kilonuz bu ameliyatı olmaya uygun değil” deyince ünlü şarkıcı, son dönemde kilo almaya uğraştı.

Cezaevinden çıktıktan sonra mide küçültme operasyonu geçirmeye karar veren Deniz Seki, operasyona hazırlık aşamasında kilo almak için yoğun çaba harcamıştı. Seki'nin mide küçültme ameliyatı olduğu öğrenildi.

Posta'nın haberine göre; Deniz Seki geçirdiği zor günlerin ardından Haziran 2017'de cezaevinden çıkmıştı. Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 1092 gün yaşayan Seki, bir hayli kilo almıştı.

FİT BİR GÖRÜNÜME KAVUŞMAK İÇİN…

Fit bir görünüme kavuşmak için mide küçültme operasyonu geçirmeye karar veren ünlü şarkıcı doktorundan red yanıtı almıştı. Doktoru Seki'ye mide küçültme operasyonu için kilosunun uygun olmadığını biraz daha kilo alması gerektiğini söylemişti.

DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Kısa sürede 90 kiloya ulaşan Seki, bıçak altına yattı. Ünlü şarkıcının durumun iyi olduğu öğrenildi.

10 METREKARELİK YERDE 1092 GÜN YAŞADIM!

Deniz Seki mide küçültme ameliyatıyla ilgili sorulara "Kilo falan umurumda değil. Ben 10 metrekarelik yerde 1092 gün yaşadım. Spor salonlarında, orada burada gezmedim yani. Hayatın şişkinliği diyelim buna, o da geçecektir. Bana biraz zaman verin, cillop gibi bir Deniz Seki'yle karşılaşacaksınız." cevabını vermişti.