Derya Baykal 40 kilo verdi

Derya Baykal 40 kilo verdi

Baykal ve kızları karabuğday kürüyle toplamda 40 kilo zayıfladı...

Derya Baykal oyunculuk yapmaya başlayan kızları Derya ve Ferhan Şensoy ile birlikte form tuttu.

Bugün gazetesinden Okan Işık'ın haberine göre Kanaltürk ekranlarının sevilen ismi Derya Baykal yeni sezon öncesi 2 ayda 15 kilo verdi. Ünlülerin zayıflama koçu Şeyda Coşkun’la çalışarak fazla kilolarından kurtulan sanatçıya kızları Derya ve Ferhan Şensoy da eşlik etti. Baykal ve kızları toplamda 40 kilo vermeyi başardı. Kızlarıyla birlikte diyet yapmanın çok faydasını gördüğünü söyleyen ünlü sanatçı, “Derya 14 kilo, Ferhan 11 kilo verdi. Şeyda  yiyeceklerimizi hazırlayıp getirdi. Biz de çok disiplinli davrandık. Karabuğday kürüyle istediğimiz kiloya indik” dedi.

DİYETİSYENLER PAHALI

Şeker hastası olduğu için yıllardır kilo vermekte zorlandığını söyleyen Derya Baykal, “Şimdi 29 beden pantolonlara giriyorum” diye konuştu. Diyetisyene gitmenin çok pahalı olduğunu söyleyen Baykal, “Evde yemek pişirmedik. Ne mutfak alışverişi yaptık ne de ocak yandı. Çok masrafsız bir iş. Üstüne bir de kilo verdik” dedi.

İşte karabuğday kürü

Ka­ra­buğ­da­yı di­ri ka­la­cak şe­kil­de haş­la­yın. Son­ra el­ma­yı ka­buk­la­rıy­la ren­de­le­yin. Üze­ri­ne 1 sil­me çay ka­şı­ğı tar­çın ila­ve et­tik­ten son­ra ka­rı­şı­mı ka­ra­buğ­da­ya ek­le­yin. Sa­bah­la­rı tü­ke­tin.