Didem Soydan'dan dans videosuna gelen yoruma tepki

Güncelleme:

Kerimcan Durmaz'ın konserinde dans ettiği anları paylaşan Didem Soydan, bir takipçisinin ''Ukrayna'da masum çocuklar ölüyor'' yorumuna, ''Siz o esnada neden Instagram'da dolaşıyorsunuz'' yanıtını verdi.

Sosyal medya fenomenliği ve DJ'lik yapmanın yanı sıra şarkıcılık yapan Kerimcan Durmaz, Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıktı. Şarkıların yanı sıra danslarıyla adından söz ettiren Durmaz'ı izlemeye giden Didem Soydan da yerinde duramadı.

"UKRAYNA'DA MASUM ÇOCUKLAR ÖLÜYOR"
Kerimcan Durmaz'ı ön sıralardan izleyen Didem Soydan, dans ettiği anları Instagram hesabından paylaşarak "Kerimcan Durmaz ve onun amigo kızı" notunu yazdı. Soydan'ın dans videosunu gören bir sosyal medya kullanıcısı da "Yani Ukrayna'da masum çocuklar, insanlar ölüyor. Biraz saygı diyorsanız biraz paylaşımlarınızı ona göre atsanız" yorumunu yaptı. Takipçisine cevapsız kalamayan Soydan ise "Siz o esnada neden elinizde telefon Instagram'da dolaşıyorsunuz?" yanıtını verdi.

Didem Soydan'dan dans videosuna gelen yoruma tepki - Resim : 1

TAKİPÇİSİ YORUMUNDAN DOLAYI ÖZÜR DİLEDİ
Soydan'a cevap veren sosyal medya kullanıcısı, "Benim o esnada telefonda ne yaptığımı biliyor musunuz? Ben sadece ne hissediyorsam onu yazdım. Edep ve saygı diye bir şey var değil mi? Küfür etmedim, hakaret de etmedim ben size. Niye eğleniyorsunuz demedim, sadece paylaşımlarınızda biraz daha dikkatli olsanız iyi olur dedim. Yine de sizi kırdıysam özür dilerim" dedi.

SOYDAN: BOŞ BİR DUYARA KIRILMAM
Soydan ise takipçisine şu sözlerle karşılık verdi: "Yok kırmadınız boş bir duyara kırılmam mümkün değil zaten. Gün içinde tüm aktivitelerinize devam edip bir de üstüne Instagram'da sosyal medya keyfinizi bozmuş olmak istemezdim ama ben biraz bozarım."

Etiketler didem soydan ukrayna