Dünyaca ünlü güzelden şaşırtan fare itirafı !

Dünyaca ünlü güzelden şaşırtan fare itirafı !

Jennifer Lawrence: Farelerden kalan ekmeği yiyordum

Jennifer Lawrence, Hollywood dünyasının son dönemde yüksel yıldızlarından. Gerek göz dolduran oyunculuğu gerekse kendine has tavırlarıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Lawrence, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda oyunculuk kariyerinin başındayken içinden geçtiği zor koşulları anlattı.

"YEMEĞİMİ FARELERLE PAYLAŞTIM"

New York'ta o dönem yaşadığı apartman dairesinde farelerin olduğunu ve çoğu kez onların kemirdiği yiyecekleri tüketmek zorunda kaldığını anlatan Lawrence, bu daireyi tutabilmek için bebek bakıcılığı yaptığını da anlattı. Dairenin kendine ait bir mutfağı olmadığını söyleyen Lawrence, kendisinden dört yaş büyük abisiyle birlikte yaşadığı bu dairede bir süre sonra öleceğini bile düşündüğünü söyledi.

"GECELERİ FARELER ÇIKTIĞINDA ÇOK ZOR OLUYORDU"

Lawrence sözlerine şöyle devam etti: Geceleri fareler ortaya çıktığında çok zor oluyordu. Banyoya bile gidemezdim. Hatta babam hala o evle ilgili konuşur, 'O zaman bu işi ne kadar çok yapmak istediğini, ne kadar ciddi olduğunu anladım' der. Sanırım bu babamın bana izin vermesi için de bir dönüm noktası oldu. Çünkü geldi ve içinde yaşadığım şartları gördü' diyen Lawrence, o dönem hiç parası olmadığı için hiçbir yiyeceği atmadığını da sözlerine ekledi.

"FARELERDEN KALAN EKMEĞİ YİYORDUM"

Eve geldiğimde farenin ekmeği kemirdiğini görürdüm ve midem bulanırdı, atmak isterdim. Ancak sonradan yeni bir ekmeğe verecek param olmadığı aklıma gelirdi ve farenin kemirdiği kısmı keserek yemeye çalışırdım. Gerçekten farelerle yemeğimi paylaşıyordum.'